Floria, florile care inlocuiesc cuvinte

Florile inlocuiesc cu delicatete cuvintele, poate gandurile si exprima emotii. Floria este acea florarie in care vei gasi mereu inspiratia si impulsul de a-ti transforma gandurile in buchete de flori unice. Fiecare buchet de flori ar trebui sa spuna ceva, sunt buchete de flori primite acum niste ani si pe care mi le amintesc in detaliu, pentru compozitia lor, pentru felul in care au fost oferite sau pentru semnificatia lor. Nu m-am gandit pana acum ca o florarie isi poate pregati cu atata atentie felul in care isi pregateste colectiile de buchete. Chiar si ideea de colectie de buchete nu imi trecea prin minte ca si parte a activitatii dintr-o florarie.

Nu de putine ori am trecut pe langa floraria Floria din Piata Dorobanti si am ramas cu privirea fixata pe aranjamente foarte placute, care par a fi facute pur si simplu, dar care iti fura atentia prin ceva ce nu iti poti explica. Recunosc ca de ceva vreme nu imi plac garoafele, insa astazi am fost surprinsa cu un buchet superb in care sunt si cateva garoafe roz.

Citind astazi noutatile aduse de Floria pentru acest sezon, m-am amuzat pe tema colectiei capsula dedicata Campionatului European. O, da, nu credeam ca cineva ii va incuraja pe barbati sa cumpere mai multe flori cu ocazia unor meciuri de football.  Colectia propune gentlemanilor desavarsiti sa isi arate activ atentia fata de partenerele lor, chiar daca interesul le este captat de meciurile din Campionatul European din Franta. Cred ca propunerea de buchet “Cucereste-o” nu ar lasa indiferenta pe nici o doamna. Cum te-ai simti sa primesti un buchet de 101 trandafiri?

Va las cu cateva poze, buchetul primit de la Floria mi-a placut tare mult si m-am gandit sa impartasesc din frumusetea lui cu voi.

floraria-floria floria-buchet-colectiadevara2016 floria-florarie-buchetflori-beautybarometer floria-florarieonline-beautybarometer2016

floria-beautybarometer-buchetdeflori2016