Giveaway, premiu cu produse Second Hand

De multa vreme va tot ,,amenint” cu un concurs in care sa ofer un premiu mai aparte, second hand. De peste 8 ani de cand sunt blogger, produsele cosmetice au fost mereu cumparate si de curiozitate. In plus, apar acele press kit-uri din care, oricat as vrea, nu pot folosi tot. Mama si prietenele mele sunt si ele parte a echipei de testare cosmetice, dar totusi uneori sunt prea multe. Acum sa fiu sincera, in 2012 cand am inceput blogul, jumatate de debara era plina de cosmetice.

Pentru ca am o gramada de farduri, in special, care au fost doar folosite de 3-4 ori, incercate sau la care am avut dubluri, iata ca se incropeste un pachet de produse care cred ca ar aduce bucurie unei femei ce nu isi cumpara atat de des cosmetice. Ce sa fac, am doar o singura fata si nici nu ma machiez atat de des. In ultimul an, cred ca ma machiez extrem de rar, uneori trece si o saptamana fara sa folosesc nici macar un ruj.

Hai sa vedem ce contine premiul:

  • Paleta Sephora Mixology, am incercat-o de doua ori, are doar doua -trei farduri atinse, pensula este intacta, iar culorile sunt extrem de purtabile zi de zi.
  • Paleta Seventeen Paradise, pentru contur si blush, din care doua nuante de blush am folosit mai des.
  • Makeup Revolution Blusher reloaded, un blush folosit o data.
  • TheBalm Mary-Lou Manizer care a fost doar atins, pentru ca am avut vreo 3, iar acesta era cel de poza, care s-a atins din miscare, este practic ca nou
  • YSL Vernis a Levres, doua miniaturi primite cadou la cumparaturi, nefolosite, fiind rujuri lichide mate, nu prea incerc produse de acest gen.
  • Gerovital H3 Evolution, un ser nou si neatins care sper sa convinga pe cineva ca Gerovital este un brand insuficient de comunicat pentru ce ofera, in cazul de fata 6% acid hialuronic.
  • Azzaro Wanted Girl, eau de parfum, incercat pentru ca ma stiti, patimasa sa incerc tot ce e nou in materie de parfumerie.

Asadar, sa inceapa concursul Giveaway SH.

Toate fardurile incercate au fost dezinfectate, insa recomand ferm ca atunci cand le primiti, fie sa le pulverizati din nou cu spray-uri dezinfectante, fie sa folositi razele UVC. Eu am acasa si aparat cu lampa de sterilizare si pe acolo au trecut aceste farduri, dar just in case, inca o data cand ajung la voi daca aveti cum, nu ar strica.

De ce ma incumet sa pun in circulatie farduri usor folosite si bine pastrate? Pentru ca toti make-up artistii pe care ii cunosc mi-au confirmat ca fardurile bine pastrate rezista ani si ani. Iar ei la randul lor folosesc aceeasi paleta, dezinfectata, pe zeci si sute de clienti.

Informatii despre produse gasiti dand click pe denumirile lor usor ingrosate acolo unde este cazul. Unele linkuri sunt de afiliere.

Conditiile sunt in formularul de mai jos. Nu toate cerintele sunt obligatorii, insa cele facultative aduc mai multe sanse.

Descalific pe cei ce lasa comentarii de genul ,,super”, ,,genial”, as vrea sa citesc niste propozitii cu subiect si predicat. Nu disertatii, dar care sa imi demonstreze ca acel comentariu a fost scris de un om, nu de un robotel.

La conturile de Facebook si Instagram cu care dai share sau like, daca nu este setat publica postarea sau nu este public profilul de Instagram, nu am cum sa verific.

Te rog sa participi doar daca ai minim 18 ani si daca ai o adresa in aria de distributie a Fan Curier Romania.

Daca nu iti suna bine ideea de produse SH, te rog sa nu participi. SH inseamna second hand, adica eu am fost inaintea ta utilizatorul acestor produse, adica a unora dintre ele. In premiu sunt si 3 produse noi.

Daca inca bombani ca de ce pun asemenea produse intr-un premiu, o sa iti spun ca ar fi pacat sa stea in hibernare niste chestii misto si abia atinse. Iar pe Social Media gasesti zilnic zeci de alte concursuri care satisfac toate standardele.

 

a Rafflecopter giveaway