The Body Shop Vitamin E, noutati pentru ingrijirea tenului

Imi aduc aminte de primul meu produs The Body Shop, era o crema de corp cu vitamina E si de atunci am avut un fix de a cauta produse care sa contina vitamina E. In perioada aceasta am inceput sa folosesc doua produse de la The Body Shop Vitamin E, Aqua Boost Essence Lotion si emulsia de zi cu SPF 30. Sunt doua produse relativ noi din portofoliul The Body Shop.

Lotiunea imi place ca idee, am vazut ca in ritualul asiaticelor se foloseste hidratarea in trepte, dupa demachiere se aplica o lotiune si abia apoi serum si crema. Cam pentru acest lucru este lotiunea Aqua Boost Essence Lotion. Dupa demachiere, pe tenul curat, o aplic cu un foarte lejer masaj pentru ca intra extrem de repede in piele. Mie personal nu mi se pare un moft sau prea mult, am momente cand chiar si creme performante par a nu fi atat de compatibile cu tenul meu si atunci folosesc lotiuni, am mai folosit ceva similar de la Sensai si Dior, incepe sa imi placa ideea de hidratare in trepte. O vad ca fiind mult mai eficienta.

Crema de zi Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ este extrem de usoara. Denumirea de emulsie ii spune foarte bine caracteristicile: fluida, usoara, usor de aplicat pe orice ten si buna baza de machiaj de zi.

Produsele cu vitamina E de la The Body Shop au un miros care dau ideea de confort si simplitate. Am tot folosit intr-o perioada spray-ul facial cu vitamina E, am terminat 2 flacoane intr-un an si nu ma mai saturam de el. Cred ca voi reveni si la el, curand.

Tinand cont de cati ani se aduna de cand folosesc cu placere aceasta gama, nu prea cred ca trebuie sa mai adaug ceva. Cred mult in acele game elementare, care aduc exact cat ai nevoie si care nu promit lucruri imposibile. In gama The Body Shop Vitamin E regasesc cam tot ce este nevoie pentru o ingrijire a tenului. Ingredientele cheie sunt evident Vitamina E, dar si extractul din germeni de grau. Hiluronat de sodiu veti regasi in multe dintre aceste produse, inclusiv in cele doua mentionate in acest articol.

Ati incercat ceva din aceasta gama?

Ingredientele emulsiei apar desfasurate pe doua pagini ale etichetei: