Shiseido Men Hydro Master Gel, interviu cu Kevin Rolland

Shiseido Men Hydro Master Gel este unul dintre produsele de top pentru ingrijirea masculina. Kevin Rolland, ambasador al brandului Shiseido Men, a castigat in acest an medalia de aur la X Games USA si tot in acest an Hydro Master Gel a fost lansat de Shiseido.

Shiseido Men a selectat acest tanar atlet pentru a reprezenta valorile unui nou produs, pentru ca proprietatile lui acompaniaza perfect exigentele unui sportiv de inalta performanta. Pielea se poata confrunta cu uscare excesiva, cu exces de sebum si cu marirea porilor odata cu inaintarea in varsta. Kevin are doar 26 de ani, insa conditiile extreme in care se antreneaza si concureaza la competitiile sportive, ii supun tenul unor incercari dure. A fost cucerit din prima de textura acestui produs, usoara si fondanta si totodata cu rezultate imediate.

Hydro Master Gel combina ingrediente care ajuta la stabilizarea hidratarii si aspectului tenului si la reglarea productiei de sebum. Este un tratament si de preventie, folosit in timp asigura un aspect sanatos al tenului. Prin extractul de ononis, este facilitata productia de Laminina 5, o proteina foarte importanta pentru stabilitatea celulelor umane. Extractul de radacina de bujor normalizeaza productia de sebum. Alte extracte vegetale, contribuie la aspectul pielii, tin stratul cornos curat si un nivel bun de hidratare al epidermei. Produsul poate fi inclus in rutina zilnica de ingrijire, se aplica dupa curatarea tenului. Textura este placuta si tolerata de barbati, pentru ca gelul este foarte usor absorbit de piele fara a fi lipicios si fara a lasa clasica senzatie de dupa o crema hidratanta.

technology-graph01-1

technology-graph02-1

bd-aa8h6574_kevinrolland_www-louisgarnier-com_shiseido

In interviul recent cu Kevin Rolland, el ne spune ca foloseste acest produs mai ales dupa antrenamente, dupa ce pielea este expusa la frig si la un soare puternic. Va las si filmul cu acest interviu mai jos.