Molinard Secret Sucre, review

Molinard Secret Sucre ar putea fi parfumul dulce care sa te deturneze de la trendurile ce par sa ne ia pe sus cu parfumuri intunecate sau prea intense. Nu o sa spun acum ca Secret Sucre este un parfum usor si purtabil, insa este un parfum care iti schimba complet perspectiva asupra parfumurilor dulci. L-am purtat o saptamana zi de zi, sa vad daca cineva se declara deranjat sau daca eu il simt uneori ca fiind prea mult. Nu a fost cazul, din contra.

Ca si structura olfactiva este un parfum ce debuteaza cu arome pudrate si de nuga, notele medii sunt iasomie egipteana, lemn kashmiri, lemn de santal indian. Baza cred ca va edifica: caramel, praline, vanilie de Madagascar, ambra, Siamese Benzoin, tonka din America de Sud. Parfumul a fost lansat in 2014.

Dimineata se simt intens aromele gurmande de praline si caramel, dar intr-un mod elegant, neinvaziv. Pe masura ce parfumul se lasa purtat, notele de ambra incep sa se simta mai bine. S-ar parea ca este un parfum unisex, practic cam tot ce inseamna parfumerie de nisa Molinard se adreseaza doar pasionatului de parfumuri, fara sa tina cont de criterii inutile. Imi place mult si Habanita, care pare a fi mai degraba un parfum masculin destul de intrigant, dar pana la urma rolul unui parfum adevarat este fie sa echilibreze femin si masculin din instinctul oricarei fiinte, fie sa intensifice ceea ce ne dorim mai mult.

Molinard Secret Sucre este un parfum de savurat, de purtat in zilele cu soare cu dinti, pasind pe alei acoperite de frunze ruginii. Te invita la decizii gurmande, te convinge sa iei o pauza si sa ii descoperi aromele. Cineva imi spunea ca e mai degraba un parfum de weekend. Depinde oare cand incepe si cand se termina o saptamana ca sa fim capriciosi si sa ne dorim un secret dulce?

Certainement, un parfum dulce nu este tocmai usor de ales si de inclus in colectia personala. Va invit sa mergeti sa il incercati inainte, direct pe piele, in parfumeriile Beautik. ( il gasiti in varianta EDP 90 ml, 750 lei). Ambalajul violet, elegant, sticla simpla, detalii care completeaza tentatia pana la capat.

Despre Molinard v-am mai scris si cu alta ocazie aici. Molinard este o enciclopedie olfactiva, o lume care nu are cum sa nu va determine sa va creati anumite dorinte si capricii.

molinard-secretsucre-beautybarometer-november2016 molinard-secretsucre-nov2016-beautybarometer