Maleficient – o noua sursa de inspiratie beauty & fashion

Tu ce ti-ai dori sa fii? O zana buna sau o zana rea? Sa fii imbracata in culori pastelate, sa porti pantofi rozi si sa ai un machiaj diafan? Sau sa porti black stilleto , bijuterii incarcate cu pietre si un ruj mai mult decat intens si naucitor? Maleficient vine cu o noua viziune asupra binelui si raului, dar si a conceptelor in frumusete si fashion care tin de zona de Gothic Glamour versus moda inspirata de natura si culori pastelate.

Daca iti era dor de frumusetea ciudata a Angelinei Jolie, ai ocazia sa o vezi incepand cu 30 mai 2014  in noul film in care ea va avea rolul principal: Maleficient. Povestea este o reinterpretare a basmului atat de cunoscut, Frumoasa din padurea adormita, si prezinta versiunea personajului negativ, al vrajitoarei care aduce blestemul somnului asupra unei intregi imparatii.

Despre film nu pot sa va spun prea multe, puteti vedea si din trailer ca se anunta un film aparte, care va va schimba poate viziunea asupra basmelor. Va mai pot spune ca absolut toata echipa din spatele acestui film inseamna nume sonore si cu talent deja confirmat. Regizorul, Robert Stromberg, a fost premiat cu Oscar – Best Art Direction – pentru efectele speciale din Avatar si Alice in Tara Minunilor.

Interesant este pentru mine ce inspiratie aduce acest film in fashion si mai ales in machiaj. Cel care asigura machiajul in acest film este un alt nume greu din cinematografie – Rick Baker . Pentru a o transforma pe Angelina intr-un personaj negativ si cu o frumusete diabolica,  a folosit tehnici de machiaj cu totul aparte, numite proteze, pentru a-i construi acei pometi iesiti in evidenta si pentru a-i remodela nasul si urechile. Mie personal nu imi place Angelina Jolie, stiu ca o sa imi sariti in cap pentru asta, insa stiu ca este un idol pentru generatia de astazi si ca frumusetea ei un pic diabolica inspira artisti si oameni obisnuiti.

Din conceptele de moda si frumusete inspirate de acest film, eu am ales doua ( click pe poze pentru a le vedea mai bine).

Eu raman in zona Zanei cele bune .

Voi asteptati sa vedeti acest film? Va place cum este machiata Angelina? Ce va inspira machiajul ei? Ati incerca un machiaj inspirat de Maleficient?