Guerlain, Parure Gold, fond de ten, Pale Beige, preview

Guerlain Parure Gold a fost deliciul acestui week-end mohorat din Bucuresti. Dupa o saptamana in care nu m-am machiat, voiam sa testez acest fond de ten, reinventat in acest an de catre Guerlain, dupa succesul lansarii sale din 2009. Parure Gold este un fond de ten din gama celor cu textura hranitoare, este un fond de ten proprietati de ingrijire si protectie pentru ten, cu o textura fluida si care da instant un efect de iluminare al tenului. Poze cu mine nu am reusit inca sa fac, mai fac o incercare maine, poate norii se vor duce putin si ei in vacanta. Nuanta pe care am testat-o este Beige Pale, 01, am avut emotii ca ar fi prea deschisa, insa cu certitudine mi se potriveste mult prea bine ca sa mai renunt la ea. Eventual vara as avea nevoie o nuanta ceva mai inchisa.

Va spuneam in articolul de prezentare al noutatilor l’Or, dar si al produselor relansate Parure Gold, ca Guerlain a folosit pentru aceste produse pigmenti de aur bifatetati, iar acest ingredient pretios aduce acea stralucire a tenului sanatos pe care o cautam in orice fond de ten. Produsele se gasesc deja in parfumerii – Sephora, Marionnaud, Douglas, Kendra, Debenhams – si v-as invita sa mergeti sa le vedeti. Pentru pasionatele de Guerlain, va spun doar ca acest fond de ten face o pereche de vis cu pudra clasica Meteorites Perles si pentru mine pe perioada urmatoare cam asta va fi reteta unui ten cu aspect diafan si sanatos.

O sa va arat si cateva swatch-uri, ca sa va dea cat de cat o idee.

Parure Gold este fluid, insa are o textura destul de onctuoasa, ideala pentru tenul matur sau cu linii fine deja instalate.

Parure Gold, nuanta Pale Beige, un singur strat.

Parure Gold, nuanta Pale Beige, fixat cu Meteorites, nuanta 03 Medium.
Pozele de swatch sunt facute in lumina naturala, fara nici o editare.

Observatiile mele dupa 5 ore de la aplicare ar fi ca Parure Gold se mentine mai frumos pe ten decat Tenue de Perfection, mai ales ca eu apreciez faptul ca tenul inca se simte hidratat. Cand aplic Tenue de perfection intr-adevar, nu apare luciu si arata intact, insa dupa 5 ore am o lejera senzatia ca fata tine. Tenue de perfection va ramane fondul de ten pentru vara sau ocazii speciale, Parure Gold cred ca va fi oarecum fondul de ten preferat din acest sezon rece. Incep sa astept acum cu ceva mai mult interes ofertele cu reduceri speciale pe care le am pe baza cardurilor de fidelitate de la Sephora sau Marionnaud pentru ca imi doresc acest fond de ten in format full-size.

Parure Gold, fond de ten fluid, disponibil in 12 nuante la pretul de 388 de lei. Ambalajul pentru formatul full size arata ca in poza de mai jos, momentan detin doar un sample.