Artdeco, Arctic Beauty

Artdeco lanseaza la final de Octombrie 2015 o noua colectie de machiaj, Arctic Beauty, inspirata din frumusetea peisajelor inghetate din zona arctica si din culorile mirificei aurore boreale. Culori stralucitoare, mov, roz, glitter si auriu, toate te ajuta sa creezi machiajul unei craiese a zapezii. Produsele vin si intr-un ambalaj elegant si cu motive grafice inspirate de spatiul arctic.

Vedeta colectiei este pudra stralucitoare Arctic Beauty Dust, “starlight rose” intr-un ambalaj cu aer vintage.  Pudra are un parfum delicat de vanilie si se poate aplica pe ten, decolteu si in par, oferind o stralucire delicata ca a diamantelor in lumina diafana a lunii.

Colectia contine 8 produse: un creion de ochi in 4 nuante, High Performance Eyeshadow Stylo, prevazut cu ascutitoare la capat. un eyeliner Glam Stars Liquid Eyeliner in doua nuante, silver si platinum, un produs special pentru gene Sparkling Lash Drops, un ruj in 3 nuante, un gloss in 3 nuante, un blush, un iluminator Arctic Beauty Highlighet si un fard cremos multifunctional Glam Vintage Shimmer Cream.

Asadar la final de octombrie veti avea ocazia sa vedeti produsele in parfumeriile care detin stand de machiaj Artdeco, iar despre preturi si alte detalii voi reveni cat de curand cu informatii.

Sursa info: comunicat de presa