Happy Monday (80)

Happy Monday 80 din izolare. Nu stiu ce sa va spun prea mult. E saptamana de dinainte de Paste si nu pot sa spun ca e ceva diferit fata de alti ani. De cativa ani oricum nu am mai aplicat chestiile traditionale pentru nici o sarbatoare. Nu prea mai cred in ideea traditiilor de mult. Adica daca nu sunt sustinute de realitate, nu am cum sa ma bucur de ele.

Nu ma mai pot bucura astazi de prajituri si mancare mai deosebita doar in anumite perioade, pentru ca practic pot manca cozonac sau tort oricand. Iar in ultima vreme nici nu mai tin in mod special sa mananc atatea lucruri.

Am un mic razboi cu mine insami de mai mult de un an, pe ideea aceasta de consum doar pentru ca asa se consuma. Am trecut anul trecut de un Paste si de un Craciun in care am marcat foarte putin momentul. Adica un brad impodobit inca fac pentru ca am copil.

Am lucrat astazi mult si asteptam momentul sa scriu happy monday. M-am gandit la cata confuzie adunam zilele acestea in noi. Eu nu mai reusesc sa fiu atat de matinala si asta ma dezamageste. Stau apoi si ma gandesc ca ma consum mai mult acum stand in casa si incercand sa le fac pe toate si sa mentin o atmosfera buna. Pe de alta parte, ma gandesc la acei oameni care din nefericire sunt bolnavi sau au pe cineva drag acum in spital. e genul de drama care pur si simplu e greu de aceeptat. Apoi sunt oamenii singuri, oamenii care nu se mai descurca acum si atunci realizez ca ma lamentez ca o curca.  Ma uitam ieri la clipul lui Jeffree Star cu noua casa si cum a spus ca acum e single, singur. Nu e misto asta, adica oricat de misto e casa ta, cariera ta si ai si o echipa de oameni care sa te ajute, e groaznic ca la final de zi sa nu te imbratiseze nimeni si sa iti spuna ,,hai, ca trecem impreuna prin asta”.

Gandul de azi: nu prea mai am nici un gand anume, decat ca e nevoie sa ma mobilizez si sa deschid ochii mai mult.