Happy monday (87)

Sa inceapa lunea fericita ca eu sunt aici cu happy monday. Ce faceti voi? Cum v-ati trezit astazi? Am reusit sa ma trezesc mai devreme astazi si chiar sa filmez ceva pentru Youtube. In ultima vreme a fost greu sa ma trezesc foarte de dimineata, cum eram eu obisnuita, pentru ca mi-am creat un prost obicei sa ma culc dupa 23:30 si atunci in mod evident caracterul meu matinal a cedat. Devreme m-am trezit, insa pe blog tarziu am poposit. Incep sa fac si versuri. Am avut diverse chestii pe cap si desi am tot zis ca scriu acest articol, a fost cam greu sa ma adun.

Ca sa ne amuzam va zic ca am tuns pisicile si Carla e tare caraghioasa. In fine, in fiecare vara facem asta pentru ca si lor le este cald, dar mai ales lasa mult par.Mult mai mult decat iarna.

Sunt putin aiurita pentru ca lipsa concediului incepe sa isi faca simtit efectul. Pe de alta parte stirile nu ma incurajeaza deloc sa imi doresc o vacanta departe de casa. Saptamana trecuta imi povestea cineva de niste cunostinte care au trecut prin spitalizare cu Covid si nu suna deloc placut. Ce nu imi place este aceasta comunicare haotica, cu carente si multe zvonuri. Practic nu mai stim ce este ok si ce nu.

Zilele acestea am tot facut lectii cu fiul meu si realizam cat de prost este sistemul de invatamant romanesc. A mers atat de galopant, astfel incat terminam clasa a 2-a, dar tabla inmultirii nu este consolidata si nici macar cunostintele generale nu sunt clare. Ca idee, am stat sa repetam si realizam ca peste putini ani voi fi obligata sa platesc pe cineva sa faca lectii cu el ceea ce mi se pare stupid. Voi face cu siguranta un clip pe tema educatiei pentru ca eu nu mai suport. Nu e normal ca un copil sa termine clasa a 2-a cu FB si inca sa aiba lacune pe tabla inmultirii pentru ca se pierde vremea cu tot felul de fise si proiecte cerute de un sistem tampit.

Gandul de azi: unde e vacanta de vara?