Incepe anotimpul Terracotta

Si ieri, dar si azi, am atentat la produsele Terracotta de la Guerlain. Terracotta este pentru mine conceptul complet de machiaj de vara. Cred ca Guerlain a avut intr-adevar o alta sclipire de geniu al culorii si al feminitatii cand a creat pudra Terracotta si apoi intreaga panoplie de produse. Pudrele Terracotta si in special editiile limitate sunt o nebunie a colectionarilor de Guerlain, a impatimitilor dupa machiaj.

Am vrut sa fiu organizata si sa va arat tot ce am din seria Terracotta Guerlain, insa am zis ca o sa ma mobilizez sa fac asta si filmand. Plus ca acest inceput de mai a fost marcat de o mare dorinta de liniste, ca sa spun lene sanatoasa, din partea mea. Mi-am dorit sa ma deconectez cat mai mult de zona asta superficiala, nu prea am reusit. Am scos o singura poza unde am doua produse din seria Terracotta, Terracotta o editie limitata Terra Magnifica si Terracotta Sun in The City care pentru mine este iluminatorul suprem. Adica poate sa vina orice maestru al machiajului sa ma convinga ca este ceva mai bun si mai eficient, nimic nu ma poate scoate de sub fascinatia acestui produs. Da, am iluminatoare Dior, mai am alta pudra iluminatoare Guerlain, am lucruri de la Hourglass etc. etc., dar nici un alt produs nu aduce toate detaliile care pentru mine duc catre un iluminator absolut.

Anul acesta Guerlain scoate o colectie noua Terracotta On the Go cu ceva produse mai in asentiment cu noile tendinte. Adica o sa vedeti batoane bronzante Terracotta Skin Fond de teint stick ( doua nuante), o paleta Contour & Glow si o pudra libera Terracotta Touch, numita poudre nomade. Apare si o editie limitata de pudra Hestia Island care este practic o combinatie de blush si bronzer. Nu am idee despre disponibilitatea lor in Romania in parfumeriile standard, insa pe site-ul Guerlain.fr le gasiti in toata splendoarea lor si daca aveti cum sa vi le comandati chiar din Franta sau de la vreun retailer din Europa de Vest, recomand parfumerie Place Vendome din Belgia,. In acest fel, veti beneficia si de serviciile complete ale marcii Guerlain, anume impachetare, sampling si GWP.

Ca si preturi, paleta este 64,5 euro, cred ca va fi produsul hit al acestei colectii.  Terracoota Hestia Island are pretul de 66 de euro. Ce este minunat la genul acesta de pudre XXL este faptul ca acea carcasa metalica, in fine, cutia, este reutilizabila. Adica dupa ce ati terminat pudra, puteti detasa cutia metalica in care veti putea pastra bijuterii, esantioane de parfum si ce va mai doriti. Ceea ce la noi din pacate se intampla ocazional si pasager. Ca idee, si din afara daca veti cumpara, incercati sa gasiti boutique Guerlain sau zone din parfumerii sub marca Guerlain unde exista servicii de impachetare ale marcii, vi se pot face samples din anumite parfumuri. Ca idee, nici in Sephora sau Marionnaud in Franta nu veti primi ceva atentie speciala, insa in les boutiques Guerlain da.

Sursele pozelor produselor noi: guerlain.fr

In Romania, va recomand sa mai verificati si site-ul bestvalue ca sa vedeti daca nu cumva apar produsele, ei aduc in mod constant noutatile in materie de high end. Ca si idee, bestvalue este magazinul online pe care il puteti gasi si fizic in aeroportul Otopeni, face parte din aceeasi companie care are parfumeria Obsentum, asta ca sa nu mai am eternele intrebari puerile daca are produse originale sau nu.