Yves Saint Laurent, flash makeup la Marionnaud

Yves Saint Laurent a dat intalnire doamnelor pasionate de Touche Eclat sau de Youth Liberator la Marionnaud Paris, magazinul din Afi Palace Cotroceni in week-end-ul de la final de iunie 2015.

Am dorit sa descopar in special fondul de ten Youth Liberator ceva mai bine si sa descopar noile culori de farduri de ochi din noile colectii, Saharienne si YSL Couture Variation.

Carolina Velicu, Make-up Artist Yves Saint Laurent Romania, mi-a spus cateva din secretele produselor Yves Saint Laurent, mi-a reconfirmat ceea ce spun atatia make-up artisti, faptul ca Touche Eclat este un corector/iluminator care poate reinventa orice machiaj si poate fi el in sine elementul definitoriu al unui machiaj. M-a convins ca trebuie sa il am curand in trusa mea de machiaj cat mai curand.

M-am bucurat sa vad ceva mai bine cele doua palete de 10 farduri, Couture Variation, vazusem deja varianta Nu pe blogul Chicprofile si mi se pare cea mai reusita lansare de paleta de machiaj pe luxury din acest an de pana acum. Paleta are si o varinta de culori mai rece, Tuxedo, care include nuante de mov, lia, gri si are si un fard negru mat, extraordinar pentru finalizarea unui smokey eyes makeup elegant.

Paleta Couture cu nr. 12 Mauresques, recent lansata de Yves Saint Laurent si prezenta in sfarsit si in magazinele noastre, are mixul de culori perfecte pentru mine personal si o recomand doamnelor blonde si cu tenul deschis care vor totusi un machiaj cald de vara.

Preturi orientative:
Paletele YSL Couture Variation, 320 de lei
Touche Eclat, corector, 180 de lei