La Michelle’s Beauty & Hair in vizita cu minunatul card Privilege

Imi plac programele de fidelizare si cardurile cu tot felul de reduceri si avantaje, din acest motiv cand am castigat cardul Privilege, am fost tare bucuroasa.

De cateva zile, le tot cercetam partenerii pe rubrica de beauty & spa si am descoperit la nici 20 de minute de mers pe jos de casa mea, am un salon care ofera 20% discount la toate serviciile daca ai card Privilege. Am descoperit ca au si pagina de Facebook, m-am conversat un pic cu ei ca nu mergea telefonul afisat….si m-am programat.

Salonul se numeste Michelle’s Hair & Beauty , e in zona unde se intersecteaza Banu Manta cu Titulescu, aproape de vechea cladire a Primariei sectorului 1 si e un salon foarte cochet si placut. Am preluat o poza de pe pagina lor de Facebook ca sa va puteti face o idee. Nu m-am dus sa fac eu poze, am vrut intai sa vad daca imi place atmosfera si cred ca data viitoare voi face si eu pozele mele :).

Am fost pentru epilat si pensat la o cosmeticiana extrem de draguta , Mihaela, care lucreaza de vreo 14 ani in domeniu si care se misca foarte repede si bine. Mi-a placut ca se face in salon mai mult epilare cu ceara traditionala, epilarea cu ceara de unica folosinta nu da mereu rezultate bune pe pielea mea, are avantajele ei, insa la tipul meu de piele si pilozitate merge mai bine acest gen de ceara. Eu am o piele uscata si firele de par au radacinile destul de solide, chiar daca nu am o pilozitate mare, ma incadrez la mica spre medie, adica pot sta linistita neepilata 2 saptamani.

Mihaela mi-a spus ca in salon se fac impachetari la rece cu creme anticelulitice si cu masaj anticelulitic imediat dupa aplicare si ma cam tenteaza acest serviciu.

Am plecat cu o parere buna, pentru un epilat lung , epilat brate si un pensat am achitat cu tot cu reducere 44 de lei si mi s-a parut un pret foarte bun pentru nivelul salonului. Singurul dezavantaj este ca nu se poate plati cu card de credit sau de debit, doar cash, insa discount-ul de 20% face ca pretul final sa fie destul de platibil si cu numerar. Eu sunt genul caruia nu-i place sa mearga cu numerar in portofel decat maxim 50-100 de lei.

Mai intentionez sa mai merg la ei si o sa va tin la curent. Pe pagina lor am vazut ca fac chestii foarte frumoase pe zona de coafura, impletituri in special. Au si solar vertical daca este cineva amator, eu momentan am o retinere fata de acest gen de aparate , dar la o ocazie cred ca oricine poate apela pentru un plus de bronz ( am facut solar cand aveam 26 de ani, cam vreo 20 de sedinte de 5 minute intr-un an si din fericire nu am efecte negative).

Daca mai sunt posesoare de carduri Privilege, poate imi dati idei pe unde mai e interesant sa il folosesc :).