Lancôme Idôle L’Intense, primele impresii

Lancôme Idôle L’Intense este noul parfum de tip flanker de la Lancôme. L-am descoperit recent si dupa cum ma stiti l-am intors pe toata partile, asa cum fac cu orice parfum nou care imi atrage atentia. Lansarea pillar-ului Idôle in 2019  cred ca a fost un mare moment de curaj. Cred ca rar o casa de parfumuri celebra lanseaza un parfum ce nu poate sta in picioare si isi asigura verticalitatea sticlei cu un suport. Noul Idôle L’Intense poate sta cu usurinta vertical, insa este la fel de similar ca look& feel cu noile gadget-uri iubite de tanara generatie precum este si Idôle.

Daca ati mirosit deja Idôle – cine nu l-a mirosit – asteptati-va sa regasiti acest parfum in flankerul l’Intense, insa inasprit cu aromele ciprate. Idôle l’Intense este un ciprat floral. La partea de creatie o avem pe Shyamala Maisondieu, parfumier cu un bogat palmares olfactiv, insa este completata de alte parfumiere ale grupului Givaudan. Pe Shyamala o apreciez in mod aparte si pentru implicarea ei in creatii cu adevarat artistice precum parfumurile create de ea pentru les Liquides Imaginaires.

Parfumul are un amestec de note florale de trandafir, nu e vorba de un singur tip de trandafir si nici de un singur fel de extragere a aromelor, ca atare o sa resimtiti un trandafir mai prelucrat. Notele de varf, usor amare, de citrice precum portocala amara sau mandarina salbatica, il fac usor de primit si de cineva sensibil la parfumuri numite ,,Intense”, dar ridica curiozitatea si cuiva ce duce arome mult mai greu de dus. Mi-a placut de la prima incercare, la modul cum ramane sillage-ul, care pentru mine este cel mai important.

Imi place si sticla, extrem de fotogenica ea in sine, dar si practica. Da, chiar poate fi strecurata intr-un buzunar de jeans si sa ramana acolo, sau intr-o geanta extrem de mica cu care iesi in oras sau pur si simplu calatoresti. Stiu ca acum ideea de calatorie nu este cea mai la indemana, insa si o calatorie in parcul preferat poate fi completata de un accesoriu numit parfum. Tot planuiesc un tur de parcuri in Bucuresti si nu m-as mira sa il iau dupa mine. Mai ales ca si in geanta cu care merg pana la cumparaturile de supermarket am minim 2-3 fiole de esantioane de parfum si un parfum travel size.

Daca Idôle mi s-a parut ceva mai lejer si potrivit mie, insa cu 20 de ani in minus, Idôle l’ Intense mi-a adus surpriza unui parfum foarte nou, tineresc, insa usor de integrat si in parfumurile mele de zi preferate de la Lancôme.

Idôle l’Intense se gaseste in format de 25ml, 50ml si 75 ml si il gasiti la Notino cu preturi incepand de la 282 lei.