LC Waikiki, toata lumea merita sa se imbrace bine

LC Waikiki este un brand de imbracaminte care mi-a atras atentia de anul trecut.  Voiam sa ii iau niste blugi mai de vara baietelului meu si am gasit la ei in magazin exact ca cautam si la un pret foarte bun. Erau reduceri si chiar erau reduceri adevarate, de peste 40%.

De cand am intrat in magazin, mi-a placut textura materialelor si automat am zis “sunt scumpe”. Uitandu-am pe etichete si vazand extrem de des preturi in jurul sumei de 50 de lei si sub 50 de lei, am realizat ca exageram un pic. Motto-ul LC Waikiki este ca toata lumea merita sa se imbrace bine si eu as adauga ca ei fac haine in care sa te simti bine.

Am fost de curand la evenimentul de prezentare al colectiei de vara unde am avut si o avanpremiera a colectiei de toamna/iarna 2015 si inca o data m-a atras calitatea materialelor, acel bumbac plin, cum ii zic eu, adica care imbraca si care se aseaza frumos. Se spune ca e cool sa porti un tricou alb, da, e cool daca nu arata ca o carpa de praf. Un tricou alb risca rapid sa cada in capcana supra-uzarii rapide si conteaza enorm materialul si croiala.

Practic toate aceste materiale din tricot, atat de comode, risca sa para rapid vechi daca nu sunt de calitate buna. Asadar, imbracati-va comod, insa atentie la materiale.

V-a recomanda sa mergeti sa vedeti noile articole din colectia de vara LC Waikiki, eu mi-am ales deja o pereche de short jeans pe care ii voi combina in vreo 100 de feluri, sper sa va arat curand cum.

Informatii oficiale:

Despre
LC Waikiki:
Brand-ul
LC Waikiki, înfiinţat în 1985 face parte din LC Waikiki Retailing
în Turcia din 1997. Compania are ca slogan “Toată lumea merită
să se îmbrace bine”
şi misiunea de a face
“moda
accesibilă”. LC Waikiki continuă să
crească
de 18 ani atât pe plan intern, cât şi internaţional. Ca lider al
sectorului de îmbrăcăminte ready-wear, LC Waikiki are 25.500 de
angajaţi în peste 500 de magazine
din 25 de ţări.
LC Waikiki are 14 de magazine în 9 oraşe din România, cu peste 300
de angajaţi în magazinele sale, un sediul central şi un centru
logistic.