Cate posete ar putea avea o femeie

Cate posete ar fi normal sa am? Vad deja mii de raspunsuri spuse asa cu un oftat, de genul ca si o mie de posete nu ar fi de ajuns pentru o femeie. Cred ca nici o mie si nici vreo zece mii de posete nu ar fi de ajuns pentru o femeie. Si nu este un accesoriu ce tine doar de cochetaria feminina, ci tine de acel simt practic feminin care spune sa ai mereu la indemana un ruj, un servetel de hartie sau o crema de maini.

De multe ori ma uit prin filme si remarc la personaje cate o poseta minuscula. Ma intreb ce poti duce intr-o posetuta cat un portofel. Desi sunt mica de inaltime si mi se spune mereu sa port posete mici, nu am nici o sansa. In primul rand, eu trebuie sa am in poseta un minim de cosmetice: un parfum mini sau chiar full size, o crema de maini, un balsam de buze, batonul cu SPF, eventual o pudra. Cred ca deja enumerand aceste lucruri va dati seama ca poseta mea se va transforma intr-o mica valijoara.

Posetele mele de obicei sunt medii ca si marime si trebuie neaparat sa aiba buzunare pe exterior, macar unul pentru cheia de la casa si cheia de la masina. Cheile trebuie sa fie mereu puse in acelasi loc, am eu un fix cu asta. Imi plac mai mult posetele din materiale textile pentru ca sunt usoare, insa cele de piele sunt cele mai elegante, acesta este adevarul.

Imi plac posetele in culori neutre sau rosii. Nu suport o poseta neagra din piele, dar imi place sa port poseta neagra din material textil sau ceva de seara, cu insertii sau paiete.

Imi place enorm ideea lansata de Gabrielle Chanel, poseta matlasata si cu lant. Cred ca este modelul de geanta care a fost preluat de toate marcile de genti si accesorii, pentru ca desi este un model simplu, poate fi interpretat si reinterpretat de milioane de ori. Este simpla si comoda, eleganta si feminina, adaptabila la orice tinuta.

Cum imi cumpar posetele? Imi place sa analizez si magazinele online, dar sa stau si in magazine obisnuite sa analizez diverse modele, sa le desfac, sa vad cate buzunarele au si cum as putea sa fac o compartimentare ideala.

Am in colectia mea de posete si gentute care au costat peste 1000 de lei, dar am si posete de 10 lei. Am observat ca atunci cand imi place mult o poseta, insist sa o tot port si uit de celelalte, asadar imi impun sa schimb poseta la cateva zile si cu aceasta ocazie ma ocup si sa o curat, le bag si la spalat la masina la programul pentru rufe delicate.

Voi cate posete aveti? De unde vi le cumparati? Ce modele va plac mai mult?