Madame voudrait (1)

Madame voudrait va fi de acum un nou gen de articole in care o sa includ produse pe care mi le-as dori si o sa va spun si de ce, dar pe scurt. Am devenit o cumparatoare tare pretentioasa si uneori insuportabila, caut chichite, cercetez indelung detaliile si sunt foarte zgarcita. O, da, inca ajung sa cheltui mult pe cosmetice, dar selectia o fac foarte temeinic. Sunt capricioasa si prefer sa fac cumparaturi putine, dar eficiente.

Hai sa vedem ce se afla acum pe lista mea de dorinte, adica ce ar vrea madame, adica subsemnata.

Sutiene fara balene. Am un fix cu modelele comode de sutiene, nu am suportat si nu voi suporta niciodata balenele acelea metalice sau de plastic. Am gasit aici niste chestii interesante si foarte ok ca si pret, cunosc deja produsele Bonprix si sunt multumita de materiale, croieli, calitate. Au si multe alte beneficii, nu riscati sa bazaiti inutil cand treceti prin portile de siguranta de la aeroport. Nu o sa oferiti vreun moment de intrebare retorica, evident muta, celui care o sa va imbratiseze mai patimas.

Organza, Givenchy. Pourquoi? Pentru ca acest parfum imi aduce aminte de Milano. La Milano l-am purtat mult, acum vreo 10 ani, si am primit niste complimente pe care nu am cum sa le uit nici azi, donc madame a une bonne memoire. Da, culmea, desi este un parfum frantuzesc prin excelenta, insuportabil daca esti putin sensibila la parfumurile mai dulci. Este un parfum care cere sa fii identificata, care se incadreaza tare bine intr-o invitatia la ceai, nu stiu unde anume, dar e vorba de un ceai aromat. Pe parfumul acesta il gasiti aici la un pret quasi decent as zice, daca ar fi sa comparam cu preturile din parfumeriile de pe bulevard sau din mall.

luxury-candles-jo-malone

Lumanari parfumate Jo Malone, bon, e un capriciu un pic exagerat as spune. Dar aromele acelea si inspiratia pe care o aduc merita efortul. Nu trebuie sa ai nu stiu cate lumanari parfumate, ci una si buna, sa o aprinzi si sa meditezi. Oricand. Dupa ce imi termin parfumul de camera de la Guerlain, am promis ca imi voi lua si o lumanare de acest gen. Nu imi place sa imi aglomerez spatiul cu prea multe parfumuri.

Nu in ultimul rand, as vrea sa stau intr-un weekend sa citesc Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, de la micul dejun si pana seara. Si cam atat. De cate ori l-am citit? De atatea ori, incat invatasem drama lui Gheorghidiu pe de rost si eram cat pe ce sa ii folosesc replicile.

Bon, voila tout. Sper sa va placa ideea acestor articole, sa va dea idei si sa va faca sa iesiti un pic din tipare. Pe masura ce sunt agasata de atatea noutati, stridente sau nu, ma intorc la lucruri clasice, poate putin prafuite, mais je les adore. Madame voudrait, mais on ne sait jamais pourquoi et il ne faut pas lui demander.