Ma laudam acum vreo luna ca am primit la testat cele 3 creme Nivea Q10 Plus 🙂

Pe cea dedicata tenului mixt am inclus-p la proiectul meu de testare si am trimis-o Anei Maria Secan , inscrisa la Testeaza si tu de multa vreme. 
Ana a avut ceva mici probleme cand a inceput sa o foloseasca, insa pe parcurs s-a impacat bine cu aceasta crema, vedeti mai jos ce ne-a povestit :). Ana are si ea un blog, insa nu prea s-a putut ocupa de el in ultima vreme, eu promit sa o incurajez sa reia scrisul pe blog, dar sa imi promiteti ca o sustineti si voi, blogul ei este: http://ana-s-a-m.blogspot.ro/.

M-am inscris in campania TESTEAZA SI TU de pe blog-ul BeautyBarometer a Anei-Mariei Tatucu.
Am primit pe 12 noiembrie spre testare o crema Nivea Q10 plus, crema de zi antirid pentru tenul mixt SPF 15.
 Din curiozitate am aplicat putina crema pe dosul mainii. A intrat repede in piele, dar mirosul mi s-a părut cam puternic.
       De pe 13 noiembrie am inceput sa folosesc crema Nivea Q10 plus in fiecare dimineata, dupa 4 zile am oprit folosirea pentru ca in unele zonei ale fetei am facut cojite. Am reluat folosirea cremei dupa 3 zile de pauza si nu am mai avut neplaceri. Dupa 2 saptamani de folosire ma declar multumita. Tenul meu este hidratat si catifelat.
  Imi place textura usoara a cremei si ca intra foarte repede in piele, mirosul nu e puternic cum mi s-a parut cand am testat crema pe mana, e discret si placut. In cele 2 saptamani am folosit foarte putin din crema, deci imi mai ajunge pentru inca vreo 2 luni, daca nu mai mult.
    Voi folosi in continuare aceasta crema pana o voi termina, iar pe viitor voi folosi tot creme din gama Nivea.

Multumesc Nivea si Ana-Maria Tatucu pentru ca mi-ati dat oportunitatea sa testez aceasta crema.
Written by Ana Maria Tatucu
 • hmm, si eu am folosit cateva creme de la Nivea, in special pe cea pentru bebe dar nu am patit problema aceasta cu cosurile:(
  http://thatswhywesmile.blogspot.ro

 • ana-maria s

  nu au fost cosuri, au fost cojite, dar au disparut

 • ana-maria s

  ma gandeam sa dau o nota dupa inca 2 saptamani de folosire, adica sa se faca o luna, dar asta ar fi nota good

 • ana-maria s

  nu stiu de la ce varsta este indicat, eu iti spun ca am 31 de ani

 • Ana-Maria Tatucu

  Super, Ana, eventual atunci fa review-ul direct pe blogul tau si fetele vor vedea acolo…si bineinteles , voi pune link-ul si eu la mine pe pagina de Facebook :).

 • Ana-Maria Tatucu

  incepand cu 25 de ani se poate folosi aceasta crema 🙂

 • CuLore

  Super, mi-as dori sa o incerc si eu 😀