My Burberry, Eau de Parfum, some privacy please…

Sunt parfumuri care prin felul in care au fost create, aduc acea latura de intimitate si de nota personala pe care cred ca fiecare femeie o cauta intr-un parfum. My Burberry, chiar prin compozitia numelui duce catre un pic de posesivitate, este un parfum care din start se asociaza cu cea care il poarta.

myburberry myburberry-edp-reviewparfum-beautybarometer2016

My Burberry, Eau de Parfum, lansat in septembrie 2014, sub semnatura lui Francis Kurkdjian, este inspirat de clasicul trench Burberry si mirosul unei gradini londoneze dupa ploaie. Relatia cu aceasta piesa de imbracaminte, aparent simpla, este foarte personala si speciala, purtam acest tip de trench in atatea ocazii, in atatea contexte si intr-o multitudine de combinatii.

Parfumul este floral, notele de varf incep cu sweet peas, note citrice si bergamota, urmate de note medii de geranium, gutuie si freezii. Notele de baza sunt patchouly si trandafir de Damascus, violete si mosc. Este un parfum foarte londonez, ce inspira ploile londoneze, mirosul gradinilor englezesti in care se amesteca notele de pamant cu cele de flori inca umede de ploaie.

Este genul de parfum care imi inspira frunze umede, petale de flori, bucati de fructe uscate si acea discretie a unui parfum feminin. Este un parfum persistent si insistent, fara a fi agresiv. Sticla este masiva, as spune printre cele mai grele sticle de parfum pe care le am in colectia mea. Capacul si mica fundita amintesc detaliile trenchului englezesc, acel beige elegant purtabil in orice context. Pe mine m-a surprins, privind sticla mi-l imaginam un pic dur,  sec si pudrat,  mai ales ca stiam ca este un parfum foarte british. Notele florale sunt atat de placut imbinate incat ideea de gradina londoneza se multiplica rapid in mintea celui care simte acest parfum. Este primul parfum Burberry care imi place cu adevarat.

myburberry-perfume-collection2016-beautybarometer myburberry-beautybarometer

myburberry-edp myburberry-parfumminiatura-beautybarometer

Parfumul se gaseste in parfumerii, la 30, 50 si 90 de ml, cu incepand de la 310 lei. In parfumeriile noastre am vazut si casete cadou sau produse din extensia de gama, deodorant sau gel de dus. Parfumul vine si in varianta de Eau de Toilette, despre care promit sa va povestesc foarte curand. In colectia mea am deja My Burberry EDP , EDT si am si varianta de miniatura EDP.