Moroccanoil Body Shower Gel

Moroccanoil Body este gama care continua rasfatul de tip Moroccanoil, pe care il stim din faimoasa linie de produse de hair care, si in zona de ingrijire corporala. Daca iti place sa mergi la SPA sau sa detii pe raftul din baie produse care sa iti transforme propria baie intr-un SPA, e o idee buna sa incerci si ceva din aceasta gama. Cineva imi spunea ca toate aceste produse de lux pentru ingrijire corporala sunt un moft, pentru ca in final orice gel de dus este in final un gel de dus, cu scop de curatare si cam asta este tot. Acelui cineva i-am facut figura de a-l lasa fara produse de ingrijire corporala de lux o perioada, am pus frumos pe raft la baie produse normale de ingrijire si… am primit reclamatii “draga mea, cand iei si tu un gel de dus mai bun?”. Da, ati ghicit vinovatul. Deci surprinzator, la noi acasa nu sunt eu marea consumatoare de geluri de dus de lux, ci sotul meu. Ca atare, inca ezit sa ii prezint acest gel de dus auriu si foarte placut de la Moroccanoil pentru ca presimt ca se va evapora repede. Si da, il pot folosi si barbatii, chiar daca aroma duce cumva inspre vanilie, parfumul e discret, bine amestecat cu aroma specifica Moroccanoil. Este si minunat de oferit cadou pentru ca vine ambalat intr-o cutie de carton, simplu de acoperit apoi cu o hartie de cadou eleganta.

Va las si cu informatiile oficiale si va incurajez ca din cand in cand sa va oferiti un rasfat de care nici nu stiati ca aveti nevoie.

moroccanoil-body-showergel-beautybarometer2016

Moroccanoil Body™ este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, va oferi pielii tale o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene.

Hidratare in timpul aplicării, pentru o experiență de duș revitalizanta. Gel de duș Moroccanoil BODY ™ este o formulă ușoară dar foarte concentrata, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului. In plus, are un parfum delicat ce poartă semnătura Moroccanoil . Nu conține sulfați sau parabeni.

moroccanoilbodyshowergel moroccanoilbody-showergel moroccanoilbody-showergel-beautybarometer moroccanoilshowergel-ingrediente

Produsele Moroccanoil sunt distribuite in Romania exclusivitate de Top Line si se pot cumpara din saloanele partnere sau din magazinele Top Line, pret recomandat: 175 de lei.