My Beauty Box, concurs

My Beauty Box este un nou concept de beauty box aparut de curand si vestea buna este ca e in Romania. Ducem lipsa in aceasta zona si chiar ma bucur ca a aparut ceva de acest gen.

Dupa prima experienta pot sa va spun asa: cutia vine foarte frumos ambalata si cel putin cea pe care am comandat-o eu este si mare ca dimensiune. Am primit din partea celor de la My Beauty Box cutia Classy Christmas care contine o oja Opi, un fard de ochi Calvin Klein, un set de produse de baie foarte frumos ambalate de la Style and Grace si un pouch de pensule si cosmetice Dolce & Gabbana. Cutia se poate cumpara cu 250 de lei de pe magazinul lor online.

Ca si cadou arata foarte catchy, ambalajele se armonizeaza pe tema auriului, marcile selectate mi se par de asemenea o gaselnita buna.

mubeautybox

dsc_0400_5599 dsc_0402_5598

dsc_0394_5600

Incepand de anul viitor, ei ne vor astepta cu multe surprize, printre care un abonament lunar de beauty box pe care cred ca multe dintre noi il asteptam.

Pentru ca stiu ca si voua v-ar placea o asemenea cutie, am un concurs pentru voi. Puteti castiga aceeasi cutie pe care am primit-o si eu. Trebuie doar sa imi raspundeti la o intrebare si sa dati like paginii de Facebook MyBeautyBox. Toate conditiile de concurs se regasesc in formularul de mai jos, asa ca daca doriti sa intrati in concurs, trebuie sa il completati in intregime.

Concursul este activ pana duminica, 18 decembrie. Premiul va fi trimis de catre MyBeauty Box, sponsorul concursului, doar pe teritoriul Romaniei.

Castigatoarea va fi anuntata pe Facebook pe 19 decembrie 2016 si va trebuie sa confirme pana cel tarziu 21 decembrie 2016 ora 10:00 AM , ca sa se poata trimite pachetul inainte de Craciun.

Multa bafta!

a Rafflecopter giveaway