Parfumul replica, Elode Woman dupa Black Opium

Pentru ca recent am descoperit Elode Woman, un parfum dupe sau replica reusit dupa Black Opium de la YS, am zis sa reiau ideea parfumurilor dupe sau replica. Industria cosmeticii are un mic inconvenient, nu poate recreea apa calda la infinit. Cand pe piata apare o aroma placuta, cautata, recunoscuta si cumparata, cam toata lumea merge in acea directie.

Chanel 5 este cel mai replicat si copiat parfum. Black Opium, un hit al ultimilor ani, a cucerit atatea nasuri  incat multe companii din zona de drugstore au apelat la aceeasi formula de miros. Ca atare, pe piata au aparut replici si dupe-uri reusite. Elode Woman este un dupe reusit si cu persistenta decenta, peste ce ma asteptam la un parfum ce costa sub 20 de lei, asa ca am decis sa va scriu despre el.

Intai sa reiau teoria chibritului: un dupe sau o replica inseamna produse legale, produse conforme si produse de sine statatoare. Elode Woman nu este un fake, nu este un parfum fals facut intr-un laborator improvizat. Replicile si dupe-urile sunt parfumuri facute dupa toate normele IFRA si nu deranjeaza pe nimeni nici legal si nici ca imagine. Inclusiv aspectul sticlei si al ambalajului nu imita, ci doar sugereaza extrem de voalat asemanarea cu un parfum celebru. Fetelor, cate ,,dupe”-uri Kim Kardashian vedem zilnic pe strada? Nu sunt ilegale, desi unele dauneaza grav vederii si bunului gust.

Elode este chiar parte a grupului Sarantis, grup ce distribuie pe piata internationala marci precum La Prairie, Chopard, dar si BU si C-THRU. Donc, quot erat demonstrandum. Adica am demonstrat ce era de aratat.

De unde le luati? Pe importdirect.ro gasiti 4 tipuri de parfumuri Elode, la pretul de 19.04 lei pe bucata, un pret extrem de bun pentru o asemenea replica. Momentan mi-am cumparat doar Woman, insa intentionez sa le iau si pe celelalte pentru a-mi satisface curiozitatea. Am un feeling ca J’Aime este dupe dupa J’Adore. Am mai vazut parfumuri de la Elode si prin alte locuri, dar cam la 40-50 de lei.

Voi ce ati mai cumparat de pe importdirect.ro?