Pomme Rouge, marul tentatiei sau marul discordiei?

Nu stiu daca zeita Discordia sa fi ajuns la Yves Rocher si sa fi aruncat acolo un mar pe care sa fi scris ,,celei mai frumoase”, dar colectia de Craciun contine si cateva produse Pomme Rouge cu o aroma extrem de seducatoare. Pomme Rouge inseamna mar rosu si aroma de mar rosu este in general mai rar. Cosmeticele cu aroma de mar au de obicei accente de mar verde, Asa ca marul rosu isi preia suprematia si isi lasa aroma sa ne impresioneze in acest sezon.

Cred ca Yves Rocher, in materie de colectii de Craciun, este cel mai inventiv ca si brand, dar pe langa ingeniozitate, are si mult spirit practic. Produsele sunt accesibile si vin exact in formatele de care ai nevoie pentru uz personal si cadouri.

Colectia de Craciun Pomme Rouge vine in tandem cu The Dore/ Golden Tea, aducand astfel doua variante de arome, una mai seducatoare, suculenta si cealalta mai relaxanta.

Pomme Rouge inseamna produse destinate ingrijirii corpului cu ingrediente de origine vegetală: extract din apă de Mere, apă de Albăstrele Bio. Apoi regasiti si unt de karite, ulei de migdala dulce si arome de paciuli si vanilie. Toate produsele sunt fără ulei mineral, parabeni și silicon, iar ambalajele sunt din plastic reciclat. Preturile pornesc de la 10.90 lei cat este balsamul de buze si ajung la 46 de lei cat e balsamul de corp. Exista si un set la 44.5 lei cu 4 produse, 3 miniaturi si un balsam de buze, ce mi se pare super simpatic ca si cadou sau ca si set de explorare a aromei de mar rosu.

Asadar, daca aveti drum spre vreun magazin Yves Rocher intrati sa incercati macar noile colectii de Craciun. Eu as vrea sa ajung sa vad si seturile de miniaturi de parfum, sa mai adaug si niste puncte pe acel card de fidelitate pe baza caruia am mereu cadouri misto.

Pe voi ce va tenteaza de la Yves Rocher?