Bourjois Deodorant Protection Extreme – 7daysTest

Schimbarile de temperatura din vara aceasta au fost benefice pentru producatorii de deodorante cu siguranta….pentru ca si din ce studii am mai citit zilele acestea se pare ca deodorantele au fost vedetele vanzarilor de cosmetice in acest sezon. Te trezesti dimineata sunt 18 grade si la pranz sunt 32…normal ca o iei razna la capitolul transpiratie si nu mai stii ce deodorant sa folosesti…si tot cumperi si incerci.

Am zile in care nu stiu daca sa plec spre birou cu maneca scurta sau lunga, daca sa insist cu deodorantul mai mult decat de obicei…si am tot umplut raftul de la baie cu diverse incercari, diverse deodorante.

V-am mai scris acum ceva vreme tot pe tema lor, a deodorantelor. E un subiect pe care voi mai scrie pentru ca inca nu am gasit deodorantul perfect :D…dar inca il caut.

Inainte sa merg la cursul de make-up Colorissimo mi-am luat un deodorant nou de la Bourjois, Protection Extreme, nu stiu daca a fost asa o aliniere a astrelor spre marca Bourjois ( pentru ca la Colorissimo am explorat brandul Bourjois cu mare placere)…dar asa a fost sa fie. Deodorantul acesta imi place ca ambalaj, miros, efect si rezistenta. Nu imi plac deodorantele acelea care te tin super uscata de ai senzatia ca pielea axilelor este din hartie.

Acest deodorant rezista impecabil 4-5 ore, dupa care simti ca totusi glandele sudoripare exista, insa sunt civilizate si mai rezista sa fie civilizate pana acasa cand iti faci dus.

Mirosul este de proaspat, de vara, fara nici o tendinta spre miros de balsam de rufe, cum din pacate mi se cam pare ca anumite deodorante incep sa se duca. Mirosul de ceai verde este placut, nu perturba mirosul parfumului pe care il folosesc .

Si imi place enorm culoarea ambalajului.

Ca atare, dupa workshop-ul de make-up Colorissimo , am mai trecut un deodorant de acest gen pe lista cumparaturilor facute la acest curs. Asa ca vara aceasta m-am asigurat cu inca un deodorant pe lista deodorantelor preferate.

Dupa un 7daysTest acest deodorant a primit nota Excellent, nici nu a fost terminat primul tub ca deja l-am luat pe al doilea.

Pentru cine e curioasa de ingrediente: