Multi Curler Philips – ultimele zile impreuna….

Iata ca ma apropii de finalul perioadei de testare Philips Multi Curler.

Si pe final va pun si cateva poze cu coafuri realizate dimineata in 10 minute, parul fiind spalat de cu seara sau chiar cu o zi inainte.

In poza facuta la Colorissimo ( a 3-a, ca se vede si ce machiaj intens am :D),  aveam parul facut cu Multi Curler cu o zi inainte…au ramas niste onduleuri foarte lejere, am stat si cu parul prins pe timpul zilei, chiar si cat m-a machiat Luiza, si totusi parul s-a pastrat intr-o forma decenta si cu un aspect frumos.

Am folosit in principal ondulatorul de dimensiune mai mica, adica cel mai subtire, nu am reusit inca sa folosesc celelate accesorii. Mi-a placut prea mult rapiditatea cu care imi pot aranja parul cu acest ondulator si atunci nu prea m-au mai tentat celelalte accesorii, dar mai am putin timp pentru testat si voi incerca si restul accesoriilor.Si nu s-au uscat varfurile, e drept ca folosesc mereu balsam si un ser hidratant, insa asta intra intr-o rutina clasica pentru mine, de ani de zile procedez asa oricum m-as coafa.

Imi place mult husa in care se pastreaza ondulatorul si accesoriile, este foarte practica, pare un detaliu neimportant la prima vedere.
Eu am o cutie unde tin cam alandala uscatoare de par, ondulatoare, perii rotative sau perie normala cu jet de aer cald. Imi aranjez parul singura de atatia ani, ajung mai rar la coafor si atunci am un arsenal intreg in dotare. Dar husa aceasta pentru ondulator este ideala si pot baga in ea ondulatorul si daca este cald. O puteti vedea in primul articol despre acest aparat.

Eu mi-am trecut pe lista sa imi cumpar acest aparat de hair style.