Cadouri parfumate

Pentru Craciun, cel mai frumos cadou pentru o femeie este tot un parfum, pe langa atmosfera aceea unica pe care si-o desavarseste fiecare alaturi de cei dragi. Cadourile parfumate sunt binevenite mai ales atunci cand stii ce preferinte are cea pentru care pregatesti surpriza. Pentru mine ar fi cam greu sa greseasca cineva alegerea unui parfum nou, nu am un singur parfum preferat, nici macar 3 si nici chiar 10. Asa am facut o selectie cu ce mi-ar placea mie sa primesc si sunt convinsa ca lista ramane deschisa.


Propunerea de cadou pe care o vedeti mai sus, Anna de la Blumarine, aduce exact cele 3 lucruri care fac ca un parfum sa te invaluie din cap pana in picioare si sa persiste cat doresti tu.  Parfumul de 30 de ml vine insotit de doua tuburi de lotiune de corp. Pretul acestui cadou este 150 de lei si se gaseste exclusiv in parfumeriile Marionnaud Paris.

Dahlia Divin de la Givenchy nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, este lansarea acestui an de la Givenchy si care a cucerit deja milioane de femei in intreaga lume. Pachetul cadou are pe langa flaconul clasic de 50 ml si un flacon mai micut, ideal ca sa il purtati la voi in poseta. Pretul este 394 de lei.

Raman tot in zona Givenchy si de data aceasta va propun un clasic din seria parfumata de la Givenchy, Very Irresistible. Cutiuta este minunata ca si grafica, se gaseste exclusiv la Sephora,  Pe langa parfumul de 50 de ml, in cutiuta se gaseste o miniatura a parfumului pentru a putea sa va luati dupa voi in poseta aroma favorita si de asemenea aveti si o lotiune de corp. Pretul este de 315 lei.

Fan de Fendi este un parfum pe care ar trebui sa vi-l puneti pe lista de dorinte. Este un parfum elegant, contemporan si foarte feminin. Cutia de cadou vine si cu gelul de dus si cu lotiunea de corp pentru un pret de 358 de lei.

Nina Ricci este pentru mine marca de parfum feminina prin excelenta si care cred ca i se potriveste oricarei femei, nu ai cum sa dai gres oferind un parfum Nina Ricci. Eu m-as hazarda sa fac cadou aceasta cutiuta si unei doamne pe care poate nu o cunosc foarte bine. Cutia aceasta de cadou contine parfumul iconic Nina, insotit de o miniatura, pretul este de 172 de lei.

Trussardi a fost mereu pentru mine o marca cu parfumuri aparte, de o eleganta clasica si discreta. Trusa cadou Trussardi My Name va aduce parfumul la 50 de ml si o lotiune de corp de 100 de ml, pe langa o borseta eleganta in care va puteti pastra cosmeticele. Pretul acestui cadou: 317 lei.

Ce cadou va place mai mult? Ce v-ar placea voua sa primiti din aceasta scurta lista de propuneri de cadouri parfumate?