Sensuelle – Eau de Parfum de la Avon

Da, da , sunt si raman obsedata de parfumuri, asta am lamurit-o. Insa imi facusem si o atitudine snoaba de a nu avea in colectia mea de parfumuri decat parfumuri de haut de gamme, branduri din range-ul luxury. Parfumuri de supermarket sau de la Avon /Oriflame imi luam doar cand eram mica si la inceput de carte de munca. Insa  pe Sensuelle…l-am vazut in catalog, avea si testerul acela inserat pe pagina si mi-a cam placut.
Adica in seara aia mi-am tot mirosit incheietura cu care am sters testerul de pe pagina roz  si am decretat ca merita sansa de a fi invitat in colectia mea de parfumuri.

Mi-a placut foarte mult de cum l-am desfacut din ambalaj si imi place si acum …sunt data cu el acum cand scriu articolul.

Bineinteles m-am documentat, parfumul este creat de Harry Fremont, un creator de parfumuri celebru – el este autorul unor parfumuri foarte cunoscute si vandute – CK One ( creat impreuna cu Alberto Morillas), Romance de la Ralph Lauren, O Oui si Miracle de la Lancome…si lista mai poate continua. Tot pentru Avon el a mai creat si Pur Blanca, alt parfum care mi s-a parut foarte atipic pentru gama de parfumuri de la Avon…. care nu exceleaza in mod deosebit, nici nu are cum., fara suparare.
Sensuelle este un parfum foarte feminin, nota de varf Bergamota, de mijloc Gardenie de Tahiti si baza e de Cashmere Wood. Asa am gasit informatiile pe Fragrantica. Si tot pe Fragrantica am gasit ca acest parfum mai are un creator, Olivier Cresp, care are un curriculum si mai dezvoltat pe partea de creatie, spun doar de Nina de la Nina Ricci, de Eau de Kenzo, Ange ou Demon de la Givenchy. Ei, deja se schimba problema, parfumul asta are multe motive “rationale” sa imi placa si sa placa si altor persoane care se feresc de parfumurile facute pe banda si doar cu scop comercial.
Parfumul Sensuelle costa 59.99 de lei, se va gasi in brosura 3, eu am prins oferta pentru reprezentanti si am platit cam jumatate din costul lui. Imi place si sticla, seamana la aspect cu parfumul Eau de Glow al lui Jennifer Lopez, adica imita o silueta femina, sticla este mata, parfumul are o tenta de roz ca si culoare….arata bine si discret. Eu astept ca Avon sa scoata gama completa adica gel de dus, crema de corp Sensuelle J…si de ce nu un hair mist, chiar nu inteleg de ce pana acum Avon nu a lansat si hair mist-uri macar pentru parfumurile lui mai deosebite, cele semnate de Christian Lacriox sau Herve Leger. Da, uite acum realizez ca Avon face niste efoturi sustinute de a-si aduce colaboratori grei pe zona de parfumuri si pentru a-si relansa gama. Nu stiu daca vor reusi, insa cu Sensuelle a reusit sa imi dea de gandit….