Sprancene remodelate la 25th Studio

Am reusit sa ajung la 25th Studio sa ma bucur de premiul castigat pe blogul Beauty by Coco. Eram chiar in prima zi dupa vacanta de Paste si nu eram tocmai in cea mai buna forma a mea. Nu eram hotarata sa ajung la ei, dar drumul m-a dus usurel spre acest salon. Am avut si norocul ala chior sa si gasesc loc de parcare si zona nu e foarte ofertanta in acest sens…asa ca erau prea multe semne bune ca sa nu ma opresc in zona de langa Cismigiu . Norocul meu a fost complet cand am intrat si Ruxandra, cea care mi-a si aranjat sprancenele, mi-a spus ca ma poate prelua imediat, eram intre programari si putea sa se ocupe de mine.

Salonul este foarte placut, mi-a placut de cand am ajuns, e foarte aerisit si totul inauntru aranjat cu bun gust. Nu am reusit sa fac poze, eram si grabita si nu voiam sa o tin pe Ruxandra din timp, oricum venisem fara programare. Voi reveni peste doua saptamani pentru alte servicii. Atunci o sa imi iau si aparatul foto, acum si pozele pe care le-am facut nu sunt foarte bune pentru ca sunt realizate cu telefonul. Asa ca pana la sfarsitul lunii o sa mai scriu cel putin articol despre acest 25th Studio.

Preturile sunt de bun simt, o remodelare de sprancene costa 25 de lei si apoi costa 15 lei intretinerea. Desi este un salon plasat intr-o zona ultracentrala in Bucuresti, chiar am fost surprinsa ca preturile isi pastreaza un nivel normal.
Pentru tratamentele faciale folosesc produse Juvena si asta m-a determinat foarte repede ca pana la sfarsitul acestei luni sa merg la ei si pentru asta. 🙂

Cam atat momentan, vedeti mai jos si pozele cu “inainte” si “dupa”.

Inainte de modelare sprancene:

Dupa modelare sprancene:

Si sa nu uit, de la salon mi-am ridicat si comanda de la Cosmetice.Co, pentru ca ei au si acest magazin online, despre care v-am scris AICI. In curand o sa va povestesc si despre produsele comandate la ei.