Concurs Syoss Gloss Sensation, Tu cum te simti gloss sensational?

Syoss Gloss Sensation este vopseaua care cu certitudine te va face sa stralucesti si sa te simti gloss sensational.  Te invit la un concurs, insa inainte de detaliile de participare, iata ce as vrea sa stii despre aceasta vopsea.

Cu o formulă de colorare a părului semi-permanentă, fără amoniac, noua gamă Syoss Gloss Sensation îți permite să schimbi ușor culorile și să încerci toate nuanțele de păr care îți plac, pentru a vedea care ți se potriveşte cel mai bine.

SyossGlossColor_Key Visual

 

Formula noii game de colorare a parului fără amoniac Syoss Gloss Sensation oferă de două ori mai multă strălucire părului și îți permite să te bucuri de rezultate profesionale de colorare, ca la salon, care se mențin până la 8 săptămâni.

Crema de colorare conține o tehnologie activă de dublă amplificare ce oferă o culoare mai intensă și o infuzie de cremă glossy ce o face de două ori mai luminoasă, cu reflexe vibrante şi strălucitoare. În același timp, formula delicată îmbogățită cu ulei floral de Monoi de Tahiti îngrijește părul în profunzime, îmbunătățindu-i vizibil calitatea – totul pentru a asigura o experiență profesională de îngrijire, ca la salon, chiar la tine acasă.

Pigmenții de culoare Gloss Sensation învelesc suprafața părului, acoperind complet firele albe, și îl îmbracă într-un strat de gloss protector cu efect de laminare pentru o nuanţă şi mai strălucitoare care se menține până la 8 săptămâni.

Colecția Syoss Gloss Sensation oferă 20 de nuanțe senzaționale moderne, de la Blond Cocos, până la Ciocolată cu Chilli, Roșu Sangria sau Caramel. Preț cutie: 24,49

Am 10 premii pentru voi, fiecare premiu constand in doua cutii de vopsea Syoss Gloss Sensation si iata conditiile de participare la concurs:

  1. Povesteste-mi ce te face sa te simti gloss sensational in comentariu la acest articol
  2. Spune-mi care este nuanta ta preferata, daca vei fi printre castigatoare vei primi doua cutii din aceasta nuanta. Nuantele le gasesti aici.

Data limita de concurs: 10 martie 2016

Voi anunta castigatoarele pe 11 martie 2016, iar premiile vor fi expediate de catre sponsor prin curier.

Abia astept sa citesc comentariile voastre si voi premia pe acele dintre voi care ma vor convinge ca au curaj sa straluceasca.

Multa inspiratie!