Temptu Air, machiajul fara cusur

Temptu Air a fost o mare descoperire, nu stiam foarte bine ce inseamna aerograful si cand am vazut efectul lasat pe ten, a fot un fel de efect WOW. Cert este ca nu stiu daca m-as descurca singura sa il folosesc, dar ma gandesc ca pentru ocazii speciale un asemenea efect merita sa ma concentrez putin. Fondul de ten cu acest gen de aplicare este practic ca un voal fin pe ten, insa acopera foarte bine imperfectiuni, pori si as indrazni sa spun ca si blureaza ridurile. Mie mi-a placut efectul lasat pe ten, aplicarea a durat mai putin de 5 minute si efectul a fost instant.

temptu-air-beautybarometer-mai2016

Va las cu informatiile despre Temptu Air, produsele se gasesc in exclusivitate in parfumeriile Douglas. Daca sunteti make-up artisti activi si creativi, cred ca ar trebui sa aveti in dotare un asemenea aparat.

Tehnologia brevetată TEMPTU Airpod şi Atomized AirFlow™oferă:

• Un finisaj luminos, concentrat pe aspectul delicat: O pulverizare fină, imponderabilă, creează aspect de acoperire uniformă, de piele perfectă, care pare fără cusur, fără a avea un aspect nenatural.

• Acoperire personalizabilă: Fluxul de aer cu trei viteze şi SoftTouch Control vă permite să ajustaţi cantitatea de machiaj: acoperire delicată, medie sau completă, ascunderea petelor, evidenţiere şi contur.

• Corectarea imperfecţiunilor: Aplicarea precisă şi pigmenţii avansaţi de corectare a culorii funcţionează ca „o gumă de şters magică” pentru liniile fine, pori, pete şi decolorare.

• Performanţa profesioniştilor şi putere de durată: Amestec instantaneu, finisaj de lungă durată, conceput pentru a îndeplini chiar şi cele mai înalte standarde ale artiştilor profesionişti ai machiajului.

• Ritual de înfrumuseţare simplificat: Un instrument complet care se adresează unor nevoi multiple de înfrumuseţare, înlocuind pensulele de machiaj, bureţii şi numeroase alte produse.

Cui se adreseaza Temptu ?

Recomandat pentru toate tipurile de piele şi pentru oricine doreşte rezultatele imediate ale unui aerograf cu adevărat profesional. Oricine doreşte o piele cu un aspect mai natural, îmbunătăţit, fără a purta o mască. Oricine doreşte un aspect tânăr, luminos, hidratat, care durează.

De ce este diferita aceasta tehnologie? Iata ce ne raspunde Temptu :

“Machiajul nostru cu performanţă ridicată se caracterizează prin tehnologia SilkSphere™, un complex avansat de netezire, care imită aspectul pielii fără cusur. Această formulă 4 în 1 este concepută pentru a funcţiona ca fond de ten, bază, anticearcăn şi corector. Tehnologia noastră Atomized Airflow™ transformă machiajul într-o pulverizare micro-fină, care pluteşte pe piele în straturi imponderabile, care se fixează uşor, creând o acoperire extrem de netedă, completă – fără aspectul de machiaj gros. Machiajul se uniformizează armonios, fără linii, fără dâre. Nimic nu vă atinge pielea, doar aerul şi machiajul, aceasta fiind o soluţie optimă pentru pielea dvs. “

Temptu Air

Dispozitivele Temptu Air sunt disponibile în exclusivitate în magazinele Douglas din:
o Băneasa Shopping City, Bucureşti
o AFI Palace Cotroceni, Bucureşti
o City Park Mall, Constanţa
o Iulius Mall, Timişoara

Temptu AIR Make-up System (wireless)1257 lei
Fond de ten AIRPOD – 12 nuanțe, 12 ml / pod 257 lei
Fard de obraz AIRPOD – 9 nuanțe, 8,5 ml / pod 169 lei
Iluminator AIRPOD – 6 nuanțe, 8,5 ml / pod 199 lei
Bronzer AIRPOD – 8,5 ml 199 lei
Primer BASE SMOOTH MATTE 30 ml 199 lei
Invisible Difference Powder 12 g – 3 nuanțe 193 lei
Colour True Lipstick – 8 nuanțe,  139 lei
Temptu Airbrush System (sistemul clasic, cu compresor) – negru, alb sau roz 729 lei