The Body Shop, Black Musk Perfume Oil review

The Body Shop ne spune intotdeauna ca sursa frumusetii este lumea, natura care ne inconjoara.

thebodyshop-frostedplum-muskoilperfume-craciun2015 (19)

Poza de mai sus va arata ce scrie in interiorul cutiei noului ulei de parfum, Black Musk Perfume Oil, si aceasta este filozofia The Body Shop. Cred ca pe fiecare ambalaj al produselor The Body Shop exista cate un mesaj care sa iti reaminteasca ca frumusetea pana la urma nu se ascunde in laboratoare, ci este pe langa noi si ca trebuie sa avem grija de ea.

Revin insa la principalul mesaj al parfumului Black Musk, noua aroma The Body Shop. Dulce la exterior, fioros la interior, Black Musk completeaza cu succes colectia de moscuri The Body Shop.  Este un parfum dulce oriental, cu note de para bambinella, piper roz si bergamota.  Veti simti si arome de heliotrop si lemn dulce, ca si note de mijloc, si apoi descoperiti notele finale, adica moscul negru, vanilia neagra, patchouli si vetiver.

thebodyshop-frostedplum-muskoilperfume-craciun2015 (15)

Forma de “perfume oil” nu este foarte obisnuita, de obicei un parfum este intr-o sticluta cu pulverizator si este o solutie pe baza de alcool. Uleiul parfumat nu are alcool, are cea mai mare concentratie de parfum si se aplica prin picurare pe zonele pe care doresti sa le parfumezi. Persistenta este puternica si experienta in sine este mai putin agresiva. Spun asta pentru ca atunci cand pulverizezi un parfum, cam impregnezi totul in jur cu aroma respectiva. Cu un ulei parfumat, tu decizi unde si cat parfumezi.

Va mai spun doar ca moscul este unul dintre cei mai puternici feromoni din natura, iar Black Musk se doreste a fi cel mai dulce si senzual din colectia de moscuri The Body Shop.

The Body Shop are o colectie impresionanta de moscuri, White Musk, lansat in 1981 si care deschide seria de moscuri, urmeaza apoi White Musk Smoky Rose, Red Musk, Red Musk Oud si bineinteles, cel mai recent, Black Musk.

Pentru ca imi plac aromele orientale, cred ca nu mai trebuie sa va spun ca acest ulei parfumat s-a asezat frumos pe noptiera si a ramas acolo.

Pret Black Musk Perfume Oil, 20ml, 98 de lei, disponibil in magazinele The Body Shop, inclusiv in magazinul online.