Dove DermaSpa, un pic de rasfat lenes

Cel mai mare lux pentru pielea noastra este odihna sau dulcea leneveala, cum ii spun eu. De multe ori imi dau seama ca asta ar fi luxul suprem pentru mine, o zi in care sa nu fac nimic, decat sa stau si sa ma tartinez cu creme care sa imi induc starea aceea de Spa. Culmea, eu la orice Spa am mers, nu ma simteam destul de relaxata pentru ca pana ajungeam la Spa era trafic, drum,  acolo era un vestiar unde trebuia sa ma acodomez, purtam un halat care mereu imi este foarte mare si greoi, asa ca in final prefer sa imi fac o terapie de tip Spa la mine acasa. Dove DermaSpa este una dintre gamele de produse accesibile care iti permit sa faci o dulce leneveala de Spa la tine acasa, cu papucii preferati, cu pijamaua aia ciufulita si tare comoda sau fara pijama si cu halatul in care te simti cu adevarat bine. Daca mai te cuibaresti intre perne si te uiti la o comedie romantica cu o punga de pufuleti alaturi, cum mai fac eu,  garantez efect maxim de relaxare. De incercat macar o data pe saptamana.

Nu o sa va povestesc eu detalii si ingrediente despre aceasta gama, pentru ca despre Dove DermaSpa gasiti toate detaliile pe site-ul Dove si nici nu e prea multa filozofie. Despre Dove cred ca stim prea bine ca este acel brand pentru care confortul pielii este foarte important si mai stim ca Dove incurajeaza pe orice femeie sa se simta bine in pielea ei. Mie imi plac mereu campaniile lor de comunicare, felul in care includ in vizualurile publicitare si femei normale, nu neaparat manechine cu dimensiuni standardizate de cliseele de fashion.

dove-bodycare-gamaspa-2015 (12)

dove-bodycare-gamaspa-2015 (10)

Va spun doar asa ca Dove DermaSpa va aduce produse de hidratare, de tonifiere si au si ceva pentru autobronzare. Produsele arata si bine, ambalajele sunt gandite sa fie practice, usor de apucat si de manuit. Mie mi-au adus aminte de o gama profesionala de SPA, asa ca si look & feel, si in capul meu am mai facut multe alte comparatii tot folosind produsele, mereu comparatia fiind facuta cu produse din game de lux sau profesionale. Dove DermaSpa este o gama de produse care intr-un fel educa consumatorii spre treaba aia cu relaxarea de care noi tot uitam. Relaxarea adevarata chiar devine un lux in epoca vitezei pe care o traim din plin si automat cand spunem Spa sau produse de Spa ne gandim la chestii inaccesibile si ca timp, dar si ca bani. Putem merge la un Spa o data pe luna, dar in fiecare seara chiar putem sa ne facem spa-ul nostru propriu.

dove-bodycare-gamaspa-2015 (14) dove-bodycare-gamaspa-2015 (17)

Produsul meu preferat este gelul de fermitate din gama Uplifted+ care are si bilute de masaj.

Dove DermaSpa se gaseste deja in supermarketuri, preturile variaza in jur de 20-30 de lei, depinde de produs.

dove-bodycare-gamaspa-2015 (21)