Guerlain beauty news, Ecrin 1 Couleur si Cils d’Enfer So Volume

Guerlain va oferi in aceasta primavara un nou motiv de a alege un machiaj rafinat cu Ecrin 1 Couleur si mascara Cils d’Enfer So Volume. Va las cu informatiile foarte recent sosite si va invit ca din aprilie sa le testati in parfumerii.

Cu noul mascara de la Guerlain, Cils D’Enfer So Volume, Olivier Echaudemaison, directorul de creație al produselor de make-up, redă intensitate privirii, oferind un volum îndrăzneț și o curbare extremă.
Amestec subtil și fără precedent de polimeri lipidici și latex, ajută la menținerea genelor curbate pentru un look de invidiat.
Formulă îmbogățită cu un nectar vegetal, stimulează sinteza de keratina pentru creșterea și regenerarea genelor, oferă beneficiile unui tratament nutritiv, protecție și fortificare.
Pigmentul negru utilizat în Cils D’Enfer So Volume, este diferit tratat pentru o dispersie îmbunătățită și un rezultat mult mai intens.
Peria din elastomer piaptănă genele cu mare precizie, de la rădăcină până la vârfuri, chiar și  cele mai mici, fără efect de supraîncărcare, pentru un volum și o curbare intensă.
Magia incepe de la prima aplicare, cand simtim parfumul delicat al notelor de iasomie, trandafir si piersica.
Pentru un rezultat reglabil, aplica produsul folosind miscarea “zig-zag”, care creează volum XXL. Pentru un efect de incarcare al genelor, aplica un al doilea strat de mascara.
În acest an, Guerlain propune 12 nuanțe noi esențiale și atemporale, pe care trebuie să le colecționezi.
Ambalaj luxos și feminin, găzduiește formula fardului delicată și mătăsoasă, ce aderă perfect pe ploapă, asigurând confort pe tot parcursul zilei.
12 nuanțe pure și intense, rezistente, care te ajută să obții diferite rezultate: finish mat, sidefat sau metalic.
Pentru un look parizian, chic, adaugă culoare buzelor cu KissKiss.

Preturile aproximative in magazine sunt:
-Ecrin 1 Couleur 165 lei
-Cils D’enfer So Volume 170 lei
Produsele se vor gasi in parfumerii de la 1 aprilie 2015.