Max Factor Creme Puff Blusher, review

Max Factor Creme Puff este una dintre pudrele mele preferate si stiti asta deja daca imi cititi blogul de prin primul an de cand m-am apucat de scris pe acest blog. Asadar am fost foarte incantata sa primesc in exclusivitate la testat inca din ianuarie 2015 blush-ul care vine sa insoteasca aceasta pudra minunata: Creme Puff Blusher. V-am anuntat atunci pe Facebook, pentru ca eram foarte bucuroasa sa il pot testa atat de repede, desi inca nu era in magazine,  si am inceput sa il folosesc intens din prima zi.

Nuanta Alluring Rose pe care am primit-o este exact ce mi se potriveste mai bine, un roz cu insertii de bronz auriu si care imi da si mie un aspect de bronz sanatos si lejer. Eu sunt foarte alba, cu un subton albastru al pielii si nuantele reci de roz nu prea mi se potrivesc mereu, le “indulcesc” cu tonuri de oranj, saumon, piersica. Adica fac din combinatii nuante care sa semene cu ce imi ofera Alluring Rose, nuanta de la Creme Puff  Blusher.

Am purtat acest blush in nenumarate ocazii, insa proba de foc a fost drumul catre Constanta, cu ocazia intalnirii bloggerilor din Constanta organizata de Elena si Agurita. Spun proba de foc pentru ca am vrut un machiaj natural, asa cum port eu de obicei, dar rezistent de la 9 dimineata, cand a fost realizat, si pana cel putin la ora 15:00 cand am plecat din Constanta. Asta a insemnat drum pe masina, plimbare scurta in briza marii si agitatia de a ajunge la timp la eveniment.

Creme Puff Blusher a trebuit sa reziste si la multi pupici din partea baietelului meu, pentru ca am calatorit impreuna pe bancheta din spate.

In UK acest blush costa 9 lire, cred ca aproximativ la fel va costa si la noi, bineinteles transformat in moneda noastra, nu am apucat inca sa il vad prin magazine, dar cred ca deja a aparut. Pentru cine este fan Creme Puff, pudra minunata de la Max Factor, spun sigur ca trebuie sa incerce si acest blush. Pe mine ma mai tenteaza o nuanta, Seductive Pink.

Avem pe aici fani Creme Puff?