By Terry Sun Cruise Style Collection Summer 2016

By Terry Sun Cruise Collection Summer 2016 este o colectie dedicata verii si dorintei de a pastra un ten radios si cu un bronz cu adevarat sanatos. Colectia contine o paleta de farduri in doua versiuni, un ruj in 3 nuante, un eye liner in cinci nuante si un produs special Terrybly Densiliss, Sun Glow, menit sa dea tenului o nuanta bronzata alaturi de ingrijire antirid. Veti gasi intreaga colectie in parfumeria Madison.

Imi plac produsele de machiaj create pentru a contribui si la starea tenului, ca atare din aceasta colectie produsul vedeta mi se pare Terrybly Densiliss Sun Glow, un bronzer de tip serum, care tine loc si de fond de ten si de ser facial. Acest produs combate cele 5 semne ale imbatranirii tenului: riduri, pigmentare, lipsa fermitatii, roseata si aspectul tern.Combina Mimetic Factor, un ingredient patentat de By Terry cu capacitatea de a reactiva productia de colagen la nivelul fibroblastului din derm, cu pigmentii de tin Sun Glow, microprisme care dau un aspect radios si care blureaza imperfectiunile. By Terry ne recomanda sa folosim acest produs dupa ce aplicam Serum Terrybly Sunbooster si Soleil Terrybly  gel. By Terry ofera o gama complexa de bronzare a tenului.

byterry-terrybly-densiliss-beautybarometer-sunbronzer-2016

Paleta din Sun Cruise Collection are doua variante de nuante: Tan & Flash Cruise si Light & Tan Vibes.

byterry-makeuppalette-suncruise-2016

Rujul Hyaluronic Sheer Rouge vine cu o infuzie de acid hialuronic si cu un confort maxim pentru buze. Cele 3 nuante sunt Rose Boom Boom, Zest Shot si Pink Up.

byterry-sheerrouge-beautybarometer-swatches-2016

Despre Line Designer, pot sa va spun doar ca vine in 5 nuante si ca are un aplicator extrem de practic, un mic buretel ce ajuta la aplicare si permite si unei amatoare sa isi realizeze un lejer cat eyes in nuante mate sau stralucitoare.

byterry-linedesignliner-beautybarometer-2016

Ca de obicei, fiecare noutate de la By Terry demonstreaza o intelegere atat de intima a machiajului, o dorinta de transforma fiecare machiaj intr-un moment de rasfat si placere pentru ten.

In curand sper sa treaca aceste zile ploioase, sa ajung la Madison si sa revin cu cateva poze mai detaliate ale acestei colectii insorite.