Webstock 2014, blogger acreditat

Webstock 2014, un nou Webstock la care voi fi prezenta in calitate de blogger acreditat. Este un eveniment pe care nu l-as rata sub nici o forma. Webstock inseamna noutati, networking, reintalnirea cu oameni dragi si multa informatie, pe langa momente incarcate emotional atat de puternic incat voi plange si voi rade in aceeasi zi. Anul acesta in sala chiar va fi comunitatea bloggeritelor de beauty si nimeni nu ne mai poate contesta ca si comunitate unita, asa este fetelor?

Va promit articol despre eveniment, poze si alte surprize.

Si iata si informatiile oficiale despre eveniment:

WEBSTOCK, FESTIVALUL INTERNETULUI
In fiecare an, Webstock ofera oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca/reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora.
Iata  de ce nu ar trebui sa ratezi nici o editie a evenimentului:
NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane pe care le cunosti doar din online, dar si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel putin 40 de carti de vizita de-a lungul zilei.
SUBIECTE. Timp de o zi, conferintele si cele trei micro-evenimente specializate aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din industrie. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului.
TENDINTELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare si social media. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.
INSCRIERI LA WEBSTOCK 2014
Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase si anul acesta. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. In acelasi timp, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.
Pentru inscrieri accesati linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).