Workshop Sapte Pacate in Beauty Blogging

Am o veste legata de un nou workshop pe care il voi organiza pe teme de beauty blogging, i-am ales un titlu sugestiv: Sapte Pacate in Beauty Blogging. Sincera sa fiu, nu am stat sa numar toate “pacatele” unui blog de beauty, dar am zis ca voi insista pe 7 dintre ele.

Abordarea va fi mai atipica fata de workshop-urile anterioare despre care puteti citi aici si aici, inclusiv am ales ca si cadru de desfasurare showroom-ul magazinului SevenSins.ro. Incepeti sa vedeti si legatura intre numele workshopului si locul desfasurarii.

Sevensins.ro este un magazin online care raspunde foarte bine capriciilor feminine, iar daca articolele de lenjerie vi se par prea provocatoare, va invit sa vedeti macar costumele de baie care pe mine m-au convins ca si croiala si materiale.

Ca si participare la acest workshop, merg tot pe un mecanism atipic. Va provoc la un concurs in care aveti ocazia sa scrieti despre cele Sapte Pacate de Stil pe care le facem noi, femeile, la inceput de vara. Am o singura conditie mai tehnica, dar care o sa va ajute la continut. Intr-unul din cele sapte pacate va trebui sa mentionati si alegerea costumului de baie, domeniu in care cred ca fiecare a pacatuit macar o data alegand un costum de baie fie prea decoltat, fie prea transparent sau tocmai, prea sobru. Eu personal cred ca un costum de baie cu prea multe zorzoane si sireturi este un pacat de stil si totodata un costum de baie foarte incomod. Va trebui ca in acest context sa dati exemplu de un costum de baie “asa da” de pe SevenSins cu link catre magazinul online sevensins.ro.

M-as bucura sa mentionati si alegerea cremelor solare sau a autobronzantelor, despre pacatele alegerii unui SPF prea scazut in dorinta de a ne bronza repede sau despre aplicarea fara grija a unui autobronzant. Totodata, ar fi interesant sa mentionati ceva “pacate” ale depilarii inainte de a merge la plaja sau la piscina. Sunt ceva idei, asa este?

Workshop-ul va avea loc luni, 23 mai, ora 19:00 ( durata pana la ora 21:00), showroom SevenSins.ro, Str. Orzari nr. 3.

Data limita de participare la concurs: 10 mai 2016

Participarea se face lasand un comentariu cu  link catre articolul inscris in concurs si o adresa de email. Se vor selecta prin jurizare 10 participante. Voi selecta cele 10 articole castigatoare impreuna cu juriu din partea Sevensins.ro.

Sponsor principal Workshop: SevenSins.ro

Parteneri: Farmec, Ivatherm, Vok.ro.

workshop (2)