Saptamana cu 20 de degete

Saptamana aceasta am avut ceva mai multa grija de cele 20 de degete din dotare. Da, suna ciudat, dar avem 20 de degete si unghiile lor cer ingrijre. Manichiura si pedichiura sunt si ritualuri de igiena, dar si de infrumusetare.

Prima vizita am facut-o la 25th Studio pentru pedichiura si am ales un lac de unghii de la Essence si masajul picioarelor a fost facut cu un gomaj de la La Bastidane superb, este marca exclusiva in magazinele Marionnaud.

A doua vizita a fost la Absolut Nails si legat de acest salon am o mare bafta, am castigat o manichiura la un concurs organizat de Alina Anghel si un voucher de 100 de lei pe blogul lui Kleo. Asa ca la Absolut Nails voi mai ajunge inca o data pana la sfarsitul lunii. Absolut Nails este un salon foarte placut si cochet in Dorobanti, care vrea sa aduca ceva din atmosfera glamour vintage in stil american.

Mi-am facut o manichiura de o culoare bej nude si imi place foarte mult nuanta aleasa.

Eu cer intotdeauna sa nu mi se taie cuticulele, din acest motiv poate unghiile mele nu apar cu un aspect perfect. Mi-e frica de forfecute, oricat de priceputa este manichiurista , si specific de cand ma asez pe scaun ca vreau doar ca cuticulele sa fie tratate si impinse un pic cu betisor special, chiar daca nu arata foarte estetic. Manichiurista nu e niciodata multumita, stiu asta si imi pare rau, pentru ca ea stie cum ar fi trebuit sa ma scape de cuticule, insa eu…cu fobia mea…spun NU si asta e :). Am apreciat ca la acest salon manichiurista nu a insistat sa imi taie unghiile, probabil ca am fost convingatoare din prima :).

Absolu Nails este un salon pe care il recomand oricui vrea o manichiura sau pedichiura impecabila si de ….orice culoare. Salonul are o colectie de culori cum nu am mai vazut pana acum, cred ca exista nuanta nuantei acolo, orice culoare e prezenta in toata paleta de nuante si tonuri.