MARIONNAUD coloreaza toamna

Mie imi place toamna mai ales pentru explozia de noutati din zona de beauty, fiecare marca incearca sa aduca ceva nou si sa iti aduca aminte ca atat timp cat tu ai stat in vacanta, cineva pregatea ceva frumos pentru tine.

Am descoperit noua gama de machiaj de toamna si mi-a placut de indata ce am testat fiecare produs in parte. Am intrat in magazinul Marionnaud de pe Dorobanti si am stat pe indelete sa testez fiecare produs. Nu ajung des in magazinele Marioannaud, dar cand ajung…stau minim 20 de minute. Acum am stat 10 minute numai la raftul de machiaj Marionnaud.

Produsele noi sunt pudra bronzanta, blush-urile, mascara, dermatograf, fardurile de ochi semi-cremoasa si rujurile.

Am plecat acasa cu un ruj si cu un mascara…si cu crema demachianta Marionnaud pe care am si testat-o ieri de doua ori si este….tot ce mi-am putut dori de la o crema demachianta.

Mascara are  o forma foarte indrazneata si prinde bine genele. Rujul e foarte soft, e ca un balsam de buze colorat.
Imi place ca fiecare produs de make-up are si cutiuta de carton, e un detaliu pe care eu il apreciez mult. Mai ales cand fac un cadou , e ciudat sa dau un mascara sau un ruj asa cum sunt , chiar daca sunt neatinse, arata mai ieftin fara cutie.

Despre toate produsele voi face un review mai amplu, insa am vrut sa va povestesc acum despre ele pentru ca sunt produse care merita si investitia si atentia voastra. Rujul costa 24 de lei, mascara undeva in jur de 32 de lei, crema demachianta este 54 de lei, intr-o cutie “grasana” cum imi place sa ii zic eu, deja troneaza frumos pe raftul cosmeticelor cu care imi curat fata si arata foarte impozant si promitator.

Am vrut sa imi iau si unul din cele 3 farduri, insa taman cel in nuanta turcoaz se terminase ….dar urmeaza sa mai ajung si voi face rost de el ca sa imi pot face un machiaj complet Marionnaud.

A mai incercat cineva ceva din noua gama de make-up Marionnaud?

Un mic sfat: luati din magazine si noua revista Marionnaud, veti descoperi in interior un concurs interesant :).