3 fete frumoase, 3 bloguri de beauty frumoase

Pe 25 iunie a fost ziua Monei si pe 7 iulie e ziua de nastere si a Iulianei si a Ioanei.

Aceste 3 fete inseamna pentru mine primele legaturi umane si placute cu zona de beauty din blogosfera.

Le-am si cunoscut personal, dupa ce le-am citit blogurile, si am descoperit in fiecare un interlocutor deschis si generos. Fiecare mi-a dat cate un sfat, o incurajare, o observatie pertinenta si care a fost utila pentru mine.

Imi place ca fiecare are un stil bine delimitat, isi trateaza blogurile cu foarte mare seriozitate, se implica, investesc in blogurile lor, isi mentin fanii si cititorii prin stil si prin felul de a scrie.

Mona este extrem de activa, ea este tot timpul undeva, la un eveniment si ne spune cum a fost, pune poze. Nu ai cum sa nu o recunosti dupa culoarea parului, e printre foarte putinele persoane careia ii sta bine cu o culoare dificil de intretinut. Si Mona zambeste tot timpul, chiar si cand sta serioasa :).

Ioana este specialista in rujuri, nu cred ca exista ruj pe care sa nu il fi testat si despre care sa nu poata sa spuna ceva. Este si excelenta specialista in make-up si articolele ei despre machiaj spun tot. De cate ori apare undeva, Ioana este impecabil machiata…si ce sa mai zic de par…

Iuliana este sensibila, scrie frumos, ea m-a surprins din prima si mi-a cazut cu tronc pentru stilul un pic mai literar si mai de “poveste”. De la ea am prins gustul pentru BB cream, a scris mult pe tema asta si m-a convins ca e un produs foarte indicat si pentru mine. Cand ma agitam cum sa imi fac blogul sa arate mai bine, tot ea m-a linistit spunandu-mi sa scriu ca si pana acum, ca voi avea tot timpul din lume sa gasesc forma ideala….important e sa scriu pentru voi, sa fie continut…ca forma ideala, va veni ea intr-o zi. Iuliana schimba prefixul :D.

Le spun inca o data LA MULTI ANI!