Avene m-a ajutat sa vad primele mele riduri

Duminica aceasta am ajuns in Baneasa Shopping City si am intrat la Sensiblu. Beauty consultantul de la standul Avene m-a invitat sa imi fac un test de piele. Avene isi instalase un fel de insula unde niste doamne dragute iti testau pielea, iti recomandau produse si apoi iti dadeau si niste miniaturi de produse potrivite cu pielea ta.

Eu am fost impresionata sa imi vad pentru prima data ridurile, la scara foarte mare, cu un aparat special care era practic  o camera video de mare finete si care iti “citea” de pe fata orice linie si orice punct. E un pic scarry sa iti vezi o cicatrice ramasa de la un cos sau un rid deja format, dar e o varianta sa le vezi foarte clar si sa stii unde trebuie sa iei masuri. Mai jos in poza iata vedeti o poza cu ce se vedea pe tenul meu . Mi s-a spus ca la ochi nu am decat un rid care poate fi considerat deja rid , am si pori deschisi, aveam si o cicatrice ramasa de la acneea cu care m-am razboit anul trecut, eu nu o mai vad cu ochiul liber, dar acest aparat vede tot….dar ca in rest am o piele hidratata si bine intretinuta…..m-am simtit bine :). Mi s-au recomandat produse si am si primit mostre din cremele recomandate.

Am cumparat si la o oferta foarte buna un set de 3 ape termale  mici  Avene cu 33 de lei si am primit cadou o borseta simpatica Avene cu inca o apa termala mica si o mini apa micelara . Am facut o afacere buna :).

Fetele au spus ca vor merge si in alte mall-uri cu aceasta actiune, saptamana viitoare in Sun Plaza si apoi in Afi Palace. Era la stand chiar brand managerul pe Avene si te bucuri sa vezi ca si cei din staff se implica in astfel de actiuni.

De la Avene am folosit si folosesc Triacneal destul de des, m-am obisnuit cum imi apare un nou semn ca acneea revine, sa tratez rapid zona cu Triacneal si de fiecare data am succes cu acest tratament local. Combin si cu produse de la Uriage , insa Triacnealul rezolva rapid un cos sau o eruptie de tip acneic.

Avene Romania nu are pagina de Facebook, are insa un site destul de bun: http://www.eau-thermale-avene.ro/ , insa pe online comunicarea e cam slaba. E bine totusi ca face informare suficienta la punctele de vanzare din farmacii.

Voi ce folositi de la Avene?