Balmain Paris Hair Couture, un nou brand la Sole

Balmain Paris Hair Couture este un nou brand pe care il gasiti in magazinul Sole. Brandul are peste 40 de ani de experienta si merge cam pe aceeasi linie ca si celebrul brand de fashion Balmain: atentie la detalii, produse gandite in acord cu tendintele si cu dorinta de a descoperi un produs cu adevarat de lux.

Am folosit un spray parfumat de par Balmain inca de anul trecut, l-am comandat in UK si mi s-a parut un produs foarte diferit fata de tot ce incercasem similar. Folosesc si acum acele produse de tipul “hair mist” sau “brume cheveux”, extensii de gama ale parfumurilor celebre. Spray-ul parfumat Balmain aduce si un plus de hidratare si ingrijire fata de un parfum clasic de par.

Uleiul de argan si proteinele din matase fac ca acest spray sa aduca si un plus de luciu parului, pe langa un parfum placut. Anul trecut l-am folosit si pe timp rece, dar si cand era foarte cald. Preferam sa il aplic dupa ce uscam parul ca si finish. Bineinteles ca nu inlocuieste un ser de par sau un ulei special de intretinere, insa aduce acel plus de rafinament, parfumul este discret si totodata mai greu de obtinut cu produse clasice de styling.

Imi place ca pe Sole acest spray vine intr-o cutie foarte eleganta si are un sistem suplimentar de pulverizare ce aminteste de parfumurile de altadata.

Nu am mai multe experiente  despre produsele Balmain pentru ca singurul produsul folosit a fost acest spray de par parfumat, insa recunosc ca reprezinta o tentatie prin felul cum sunt concepute si prin felul cum arata. Mi se par si foarte potrivite pentru cadouri, in special casetele cadou care arata extrem de bine fata de tot ce am vazut pana acum ca si set de produse pentru ingrijirea parului.

Pe Sole veti gasi mai multe produse Balmain si inclusiv seturi, preturile pornesc de la 99 de lei. Cel mai interesant set mi se pare un set mic de calatorie, dar care va poate ajuta sa va si lamuriti asupra acestei marci, cost doar 99 de lei, contine sampon, balsam si un spray leave-in, toate cele 3 produse vin intr-un pouch elegant. Il gasiti aici.

Sper sa va dea niste idei pentru cadourile pe care urmeaza sa le faceti in perioada urmatoare sau, de ce nu, sa aveti si ceva in plus de rasfat pentru voi.