Beauty high-tech?

Pana de curand stiam ce este un fond de ten, o crema de zi sau un ruj. Acum toate produsele sunt hibridate, fac si altceva decat ar trebui sa faca, unele sunt extrem de sofisticate. Zilele acestea a scris si Iuliana pe blogul ei, Beauty By Jules , despre noul fond de ten de la Lancome.

Am primit si reviste glossy din Franta, aduse proaspete de la Paris …v-am spus ca altfel miros revistele sosite de acolo….si vad acelasi lucru in tendintele de beauty: inovatie la maxim si tehnica dusa la nivel inalt de tot.


Se pastreaza si partea de produse bio, naturale, insa orice pasionata de beauty care se respecta stie ca trebuie sa incerce si un ser revolutionar sau vreun BB/CC cream sau fond de ten care iti face tenul gata pentru un photo shooting.

Iata care sunt tendintele pe care le remarc eu in aceasta perioada:

produse full-options – adica produse de genul acestui fond de ten Lancome Teint Visionnaire, produse care isi afirma niste multi-calitati in timp relativ scurt;
ambalaje care se apropie de forma gadget-urilor – exemplu: BB cream de la Bourjois care seamana cu un smartphone ca si aspect.

tendinta spre full coverage, adica forme de make-up care sa acopere repede si dintr-un singur gest orice imperfectiune…dupa BB ( blemish balm) cream apare si CC ( complete correction) cream. Nu mai vrem sa vedem pete sau linii :), tenul trebuie sa fie perfect.

Eu sunt putin confuza, imi place ideea de inovatie, insa nu pot sa cred ca o un fond de ten gen Teint Visionnaire de la Lancome poate sa inlocuiasca practic un ritual complet de ingrijire/infrumusetare ten….pentru ca la cate calitati spune ca are, ar trebui sa fie folosit doar singur si nu ar mai fi nevoie de o crema de zi, un anti-age serum etc. De asemenea nu pot sa cred ca un singur produs poate sa faca atatea lucruri, dar …. inca nu am testat, cine stie ce voi spune dupa :).

Voi ce credeti despre aceasta explozie de inovatie in beauty?