#beautybarometer2ani – CONCURS :Esti o femeie cu …farmec? Un premiu Farmec te asteapta

Farmec este brandul meu de suflet, este marca pe care o cunosc de cand nici nu stiam diferenta dintre crema de fata si crema de maini, primul meu lapte demachiant a fost de la Farmec si timp de mai mult de 15 ani am folosit zeci  de produse din gamele oferite de Farmec.

Am un premiu frumos pentru o cititoare frumoasa si care este constienta de farmecul ei :). Este vorba de un set de 3 produse din gama Farmec Natural cu Argan crema de fata antirid , crema de ochi si  crema nutritiva cu intrebuintari multiple.Cateva cuvinte despre gama Farmec Natural:


Gama Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera, trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi părului a fost dovedită de-a lungul timpului. Astfel, pentru tenul normal au fost dezvoltate produse pe bază de gălbenele, arganul este ingredientul principal al produselor pentru tenul uscat sau sensibil, iar persoanelor cu ten gras/mixt le sunt recomandate produsele pe bază de aloe vera.

Noua gama nu conţine parabeni sau uleiuri modificate genetic, iar din respect pentru natură, produsele nu au fost testate pe animale. Produsele Farmec Natural au un conţinut bogat de extracte şi uleiuri naturale, au parfumuri hipoalergenice, sunt testate dermatologic şi microbiologic.

Ca sa fie ale tale aceste 3 produse, iata ce ar trebui sa faci:

– urmareste-ma  pe Instagram, contul meu acolo este: http://instagram.com/anitatucu
– pune o poza cu tine pe Instagram cu hashtag-ul #beautybarometer2ani in care sa apari cu produsul Farmec preferat sau pe care il folosesti in acest moment.
– lasa-mi in comentariu la acest articol numele tau de pe Instagram, spune-mi cu ce produs Farmec te-ai fotografiat si de ce ai ales acest produs :).
– pentru ca luna aceasta eu sarbatoresc 2 ani de blog,  te rog sa postezi un comentariu pe pagina mea de Facebook BeautyBarometer in care sa transmiti ceva cititoarelor mele, cat si mie, acum dupa 2 ani de blog, folosind in comentariu hashtag-ul  #beautybarometer2ani 


Voi alege cea mai creativa poza si care o sa ma impresioneze cel mai mult.


Data limita: 24 martie 2014.
Anunt castigatoarea pe 25 martie 2014 si astept confirmarea ei pana pe 26 martie seara. Daca castigatoarea va fi din Bucuresti, ne vom si intalni ca sa pot preda premiul. Daca castigatoarea nu va fi din Bucuresti, ii voi trimite premiul prin posta :).

Multa inspiratie sa aveti!

Pentru ca am vazut ca va descurajeaza folosirea Instagram-ului, puteti posta poza voastra impreuna cu produsul Farmec folosit in acest moment direct pe pagina de Facebook BeautyBarometer…e mai simplu acum?