Blogurile de beauty, le mai citim? Giveaway cu produse Yves Rocher

Hai sa incep cu prima intrebare de fapt: mai exista bloguri de beauty in adevaratul sens al cuvantului? Adica blog unde 80% sa fie articole despre zona de beauty, frumusete, cosmetice si sa existe macar un articol saptamanal? Si daca mai pun si sa fie macar un articol non advertorial macar o data pe luna gasim?

O sa para ca fac o fina ironie, dar nu. E chiar tristete sa vad ca multe bloguri de beauty fie au disparut, fie sunt improspatate rar. Ma refer la blogurile de beauty romanesti si scrise in limba romana. Si nu cele de tip lifestyle unde ai in egala masura abordate si cosmetice, moda, bucatarie, evenimente, de asta am precizat mai sus niste indicatori.

Mai vorbesc uneori cu voi in privat si imi spuneti ca imi cititi blogul, dar ca stiti si voi ca lumea nu prea mai citeste. Iar asta va confirm si eu, pentru ca in ultimii ani traficul meu a scazut fata de acum 5-6 ani. Daca initial m-am intristat un pic, am avut apoi un motiv de bucurie. Cei ce citesc blogul sunt oameni cu nivel de educatie peste medie si deschisi la minte. Cititorii mei sunt mai degraba de pe la 35 de ani in sus, chiar 40 in sus, si sunt oameni dispusi sa citeasca, sa afle lucruri si care nu se cramponeaza de balastul zilnic in a-si gasi un moment de lectura.

Articolul meu de luni #happymonday am vazut ca are deja cititori fideli si sunt printre voi persoane care imi scriu atunci cand nu il postez. Si sunt intrebata daca sunt ok, daca totul e bine. Genul acesta de reactii imi confirma ca sunt cu blogul exact unde am dorit sa fiu.

Anul acesta s-au facut 12 ani de cand scriu pe acest blog. Am mai avut niste bloguri razlete incepute si lasate in paragina prin 2006, 2007, nu eram hotarata ce sa scriu. Ba scriam poezie, ba stil jurnal, mai mentionam un parfum. Dar pe atunci scriam doar pentru mine si habar nu aveam ca poate exista public pana cand a venit un comentariu la un articol si m-am speriat, era prin 2008 cred.

Pentru ca vreau sa stiu cum vedeti voi blogurile de beauty, va invit la acest concurs la care stiu ca nu veti participa doar pentru premiu. Ma bucur sa spun asta dupa atatia ani si sa am acest nivel de cititori care nu pandesc ceea ce fac in Social Media doar pentru a castiga o cutie de cosmetice. Evident ca e placut sa castigi un premiu cu creme, parfumuri, insa imi place sa am printre cititori multi oameni detasati de zona asta de concursuri si produse. In ultimii ani chiar fac rar concursuri, am avut si persoane ce mi-au atras atentia. Aceia cred ca au plecat si chiar ma bucur, nu sunt genul de cititori sau de urmaritori pe care sa mi-i doresc. Merg pe ideea de putin si bun, cam asta e un principiu de viata pe care il am din adolescenta si iata ca am intrat in maturitate tot cu el.

Vreau sa imi lasi un comentariu in care sa imi spui ce bloguri de beauty romanesti citesti, de ce, cand ai timp sa citesti si ce articole iti atrag atentia. Si vreau raspunsuri in care sa imi spui exact ce crezi si simti, nu sa imi glazurezi mie perceptia. De asemenea, mi-ar placea sa imi spui pe ce canale de Social Media iti place sa stai mai mult.

Concursul este deschis pana pe 10 aprilie, pe 11-12 aprilie voi decide catre cine pleaca premiul din poza.

Premiul este format din doua parfumuri Yves Rocher, Comme une Evidence si l’Evidence, cea mai noua lansare Yves Rocher. Mai aveti din gama Anti-age Global o crema de ochi si serul facial bifazic. Am adaugat si un album de poze pe care te invit sa il umpli tu cu ce doresti. Tinand cont ca Yves Rocher mi-a asigurat acest premiu, hai sa le dam un follow pe Instagram sau pe Facebook si sa le lasam un comentariu. Au o echipa de oameni ce se bucura real de orice feedback si chiar folosesc mesajele de la clienti in a gandi produsele, asa fac de niste zeci de ani.