Eisenberg, emotie, rigoare, frumusete, in exclusivitate la Douglas

Eisenberg este un brand de beauty care apartine unui spirit creator si riguros in acelasi timp: Jose Eisenberg. Istoria din spatele acestui brand incepe acum multi ani si surprinzator este o istorie care incepe in Romania. Jose Eisenberg s-a nascut si a copilarit in Romania, insa regimul comunist si confiscarea bunurilor familiei l-a fortat sa isi continue evolutia in culturi care permiteau creativitatea. A lucrat in Italia, fiind foarte tanar, 21 ani, in industria modei la Florenta. A fost nevoit sa renunte la studii si sa munceasca foarte mult ca sa isi permita ca apoi sa isi definitiveze si educatia scolara. Pasionat de tehnologie si arta, a reunit in marca sa aceste doua lucruri, lansand o linie de skincare cu formule unice si o colectie de parfumuri care pe mine m-a cucerit iremediabil.

eisenberg-douglas-romania-beautybarometer2016-beautyblogger

Toate produsele de ingrijire EISENBERG furnizează beneficiile Formulei Trio-Moleculare®, rezultatul a 15 ani de cercetare și dezvoltare in domeniul biotehnologiei: 3 molecule care stau la baza unei formidabile prevenții anti-aging și corecții. Extraordinara combinație triomoleculară completează selecția de ingrediente naturale, care stau la baza fiecărui produs de ingrijire cu acțiune dedicată tratării unei anumite necesități. Această descoperire științifică ii aparține in totalitate lui EISENBERG și este patentată la nivel mondial.
L’Art du Parfum, un concept unic prin care arta și parfumul se contopesc pentru a exprima esența vieții, senzualității,luxului și frumuseții… José Eisenberg, mare iubitor de artă, l-a delegat pe Juarez Machado, figură cheie a artei figurative contemporane, să traducă in picturi emoțiile rememorate in procesul de creație a parfumurilor sale, un parcurs senzorial in universul EISENBERG, pentru a descoperi o colecție luxoasă, la fel de prețioasă ca si emoțiile pe care le stârnește.
Portofoliul EISENBERG cuprinde produse de ingrijire pentru femei și bărbati, machiaj și parfumerie. Brandul EISENBERG este prezent in cele mai luxoase rețele de magazine din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. În România produsele EISENBERG sunt disponibile din aprilie, in exclusivitate in magazinele Douglas.

eisenberg-douglas-romania-parfumuri

Surprinzator, am fost cucerita de aromele masculine, incredibil de adaptabile si pentru a fi purtate de o femeie. Preferatul meu este Le Peche, in varianta masculina. Parfumul cel mai apreciat pare a fi J’Ose, parfum care a devenit nr. 1 la capitolul vanzari, fiind apreciat de cliente din intreaga lume.

Am stat de vorba cu reprezentantii si trainerii internationali Eisenberg la evenimentul de lansare din Douglas si am aflat ca aceste parfumuri se pot pulveriza fara grija ca un nor. Inclusiv pulverizatorul este gandit impecabil si difuzeaza parfumul in particule extrem de mici, facandu-l rapid adaptabil la felul fiecaruia dintre noi. Sticlele de parfum sunt de sticla, pot fi tinute de capac, nu vor cadea niciodata daca le tinem asa si cutia in sine este foarte elegant gandita. Parfumurile au preturi care incep de la 249 de lei, la formatul de 30 ml si le consider o investitie obligatorie pentru un colectionar de parfumuri.

eisenberg-parfum

V-am vorbit mai mult de parfumuri pentru ca pur si simplu am ramas surprinsa si fiecare aroma mi se parea foarte elaborata, dar in curand o sa va povestesc si experienta cu primul meu produse de ingrijire Eisenberg.

Voi ati vazut aceste produse in parfumeriile Douglas? Ce va tenteaza mai mult?