Camasa in garderoba mea

Camasa cu croiala clasica are un loc stabil in garderoba mea de ani de zile. Daca initial era parte a tinutelor de birou, de peste 5 ani este un fel de tinuta doar mai altfel. In general sunt adepta T-shirt si jeans. Cred insa ca o camasa e la fel de comoda precum un T-shirt daca o aleg ca atare.

Imi place sa port uneori camasa desfacuta si cu un maiou mai interesant pe dedesubt. Nu imi plac acele camasi prea rigide sau incheiate pana in gat. De asemenea, nu am suportat niciodata ideea de camasa scrobita sau incarcata cu volane si funde.

De la Bonprix cumpar camasi cam de vreo 4 ani. Imi place croiala modelelor lor si marimea care imi vine perfect de la ei este undeva intre 34 si 36. Facusem candva un fix pentru camasa alba, nu mi-a trecut complet, insa am vrut si alte variatii.

Asadar am ales la aceasta tura de shopping o camasa de viscoza care se duce un pic spre zona de rochie. Are o croiala clos si nasturii sunt de fapt niste perle. Este suficient de lunga sa o pot purta cu niste leggings.

Camasa cu acel text marcat peste tot LOVE mi s-a parut foarte in tema cu luna februarie, dar nu numai. Pentru ca nu e neaparat nevoie de luna cu Valentine’s Day ca sa poti folosi relaxat cuvanrul iubire in orice limba.

Raman insa adepta jeans-ilor, chiar daca stiu ca multora li se par prea relaxati. Imi place sa ma pot misca in voie in ceea ce sunt imbracata. Si nu, nu am fost niciodata o fashionista.

Ambele camasi au avut un pret sub 100 de lei, se pot spala fara probleme la masina de spalat si se calca simplu.

Pentru aceste poze am ales un cadru care mie imi place mult, Ceainaria Infinitea. Recomand acest loc tuturor celor care cred ca Bucurestiul ar mai pastra ceva din atmosfera de Petit Paris.