Ce NU imi place…din zona vedetelor

Astazi m-am hotarat sa va scriu si despre ce nu imi place in zona de frumusete si o sa aleg persoane publice ca sa fie mai usor de comentat si de exemplificat. Plus ca uneori e amuzant sa stau sa ma uit pe revistele glossy  si sa remarc cate o gafa de machiaj sau de coafura, cui nu-i place sa si critice putin :D.

Ce nu am inteles niciodata este coafura Anei-Maria Prodan, am toata admiratia ca e o femeie care munceste, se agita pentru afacerea ei, are 3 copii, dar nu inteleg de ce se incapataneaza sa poarte o coafura care deja ii poarta numele, dar care o urateste. Eu cred ca i-ar sta foarte bine cu un par ceva mai lung, drept sau cu bucle lejere, eventual si tuns asimetric…. cu tepii electrocutati nu face decat sa isi stearga feminitatea chipului.

I-am gasit si o poza cu parul necreponat si deja chipul ei arata a femeie:

Maestra conturului de ochi si al sprancenelor este Adriana Bahmuteanu, o femeie cu trasaturi frumoase, feminina, desi mai plinuta fata de canoanele de frumusete din show biz. Nu stiu daca se machiaza singura sau daca se ocupa cineva de machiajul ei, in orice caz, nu o prind bine deloc acele contururi negre excesive pe care si le face in jurul ochilor. Nu i-am gasit nici o poza in care sa o vad cum are ea ochii fara acel contur negru, cu un make-up mai nude sau pe alta paleta coloristica. De multe ori da senzatia ca toata fata ei este un desen, conturul ochilor si al sprancenelor fiind extrem de accentuat , cu muuult negru.

Poate se va convinge intr-o zi ca e destul de frumoasa si sa nu mai consume atata dermatograf pe zona ochilor.

Si cele mai mari cosmare din zona de make-up vin si tot vin de la Lady Gaga, ma declar depasita si ingrozita, nu am inteles niciodata sensul “artei” pe care o prezinta ea prin ceea ce este ca si aparitie. Stiu ca milioane de oameni o adora….insa pe mine doar ma sperie.  Chiar m-as bucura sa imi explice si mie cineva ce doreste ea sa creeze prin imaginea ei, ce sens are non-frumusetea ei .

Astept comentariile voastre!! 🙂