Celebration – parfum cu farmec de la Farmec

Eu am asteptat ziua de 1 decembrie sa intre la vanzare parfumul Celebration de la Farmec. Nu l-am cumparat chiar in prima zi, ci putin dupa. Am fost surprinsa de serviciul lor de clienti, nu reuseam  sa platesc online si cineva m-a sunat dupa cele 4-5 incercari esuate, fara ca eu sa dau vreun mail sau telefon. Am identificat problema si apoi am reusit sa cumpar acest parfum minunat. Va spun din start ca dupa 7DaysTest a primit calificativul Excellent si o sa va spun de ce.

  • Este un parfum realizat de o firma de cosmetice in care am incredere de atata vreme si care nu m-a dezamagit niciodata.
  • Este apa de parfum, deci mai intens, mirosul persista bine, se schimba frumos de la etapa la alta, astfel incat seara cand aroma lui de varf a plecat, ramane nota de baza care e foarte placuta. E un parfum foarte feminin, de lady sa zic asa, un pic pudrat.
  • Are un pret care il face accesibil 44.70 de lei si un ambalaj usor, se poate lua in geanta fara sa te incomodeze.

Este un parfum pe care cu siguranta o sa il cumpar din nou cand il voi termina si sper sa se mai gaseasca….ba poate sa se largeasca gama cu un gel de dus si o crema de corp cu acest parfum ca si aroma :).