Chestionar si concurs, BeautyBarometer te intreaba

Am vazut ca primul chestionar si concurs BeautyBarometer te intreaba a avut succes, asa ca astazi revin cu o noua provocare. De data aceasta am un chestionar pe teme ce tin de welness. Adica de relaxare, sanatate, obiceiuri sanatoase sau mai putin sanatoase pe care le-ati avut in aceasta perioada. Stiu ca acum in izolare unii dintre noi am mai modificat obiceiuri de a manca, de a privi sanatatea per total si vreau sa vad cam care au fost alegerile voastre.

Ca atare si premiul este un pic din zona de relaxare. Am facut un mic set de rasfat care cuprinde un set de cosmetice de la Sesderma, un balsam de buze de la The Body Shop, o crema in format travel size de la Elemis, o crema de corp Nivea cu aroma delicioasa de nuca de cocos si ulei de monoi, o carte scrisa de Jojo Moyez si un servetel parfumat cu aroma Vanille de la Fragonard. Sper sa va placa.

Ca de obicei, trebuie sa intrati pe formularul de chestionar, sa bifati absolut toate rubricile, iar la sfarsit sa lasati adresa de e-mail, asa cum vi se cere in ultima casuta. La majoritatea intrebarilor trebuie sa alegeti o singura varianta de raspuns, este si o intrebare cu mai multe optiuni, oricum este notat la fiecare. Daca va impotmoliti, lasati un comentariu aici la articol si va raspund.

Pe 2 mai voi anunta castigatorul si va fi informat pe e-mail. Ca atare, lasati-va un email pe care chiar il accesati des ca sa nu ratati mesajul norocos.

 

Cateva detalii tehnice:

  • va puteti inscrie doar o data;
  • verific daca chiar ati comentat la clipul si articolul pe care vi le-am indicat in formular ;
  • la acest concurs pot participa doar persoane cu varsta minima de 18 ani;
  • premiul se va trimite doar la o adresa pe teritoriul Romaniei.

Bafta!